Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIÈNCIA RESOLTA: LA INCIDÈNCIA GENERALITZADA EN APLICACIONS CORPORATIVES DE LA GENERALITAT QUE HA AFECTAT A LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de la Jonquera
Codi d'expedient:
X2018001957
1.- Aclariment sobre import/pressupost contracte. 2.- Previsió de possibles incorporacions de policies a efectes de càlcul de revisions mediques per a policies. 3.- Renovació carnets de conduir, no es activitat pròpia serveis prevenció. 12/04/2019 13:56h
1.- D'acord amb la clàusula 7a PCAP, el pressupost per a la prevenció riscos laborals es de 30.000¤. A part, es preveu l'import maxim per reconeixement medic, que està fixat en 51,00¤/unitat. Per tant, dins l'import dels 30.000,00¤ no s'hi inclouen els imports que es puguin liquidar durant el contracte en concepte de reconeixements mèdics, ates que la xifra total es desconeix.
2.- Es preveu una mitjana, en base a estadística d'anys anteriors, de 2 ó 3 incorporacions anuals.
3.- D'acord amb el PCAP està valorat com a millora i no com a obligació contractual, essent la valoració de 2 punts sobre un total de 100. Es tracta d'una millora que les empreses poden o no ofertar en funció de les seves característiques, que no limita la participació en la licitació.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya