Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castelldefels
Codi d'expedient:
35/2018

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Per acreditar la reducció de termini, el PCAP diu que la documentació no podrà tenir una extensió superior a 20 pàgines DIN-A4. Dintre d'aquesta documentació sol.liciten un diagrama de temps-costos. La mida d'aquest document pot ser superior a un DIN-A4 ?. En cas afirmatiu quina sería la mida màxima. 14/12/2018 10:05h
L'extensió màxima de 20 pàgines Din-A4 fa referència al conjunt de la documentació acreditativa necessària per a la valoració d'aquest criteri de puntuació, que inclou memòria i diagrama de temps-cost.

No s'acota l'extensió ni la mida individual de cadascú d'aquests dos elements.

En conseqüència les dimensions del diagrama seran les que l'empresa licitadora consideri necessàries per a la bona lectura del conjunt de la informació que allà s'hi reflecteixi. En tot cas, s'ha de tenir present que l'extensió d'aquest document computa de cara al màxim de 20 pàgines Din A4 del conjunt de la documentació a presentar.

D'aquesta manera, i ateses les seves dimensions, s'ha de considerar que un diagrama Din A-3 equivaldria a dues pàgines Dina-A4, un Din-A2 equival a 4 Din-A4, i així successivament.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya