Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de la Garrotxa
Codi d'expedient:
X2018000328.
Segons el punt 4 ¿ EQUIPS DE MESURA, fe u constar que l'adjudicatari es faci càrrec de: · Manteniment dels equips de mesura, línies i sistemes de comunicació de mesures · Serà responsable del seu funcionament i les reparacions necessàries · Pagarà les despeses de la utilització de la línia telefònica utilitzada a la telemesura · Realitzarà les verificacions sistemàtiques obligatòries dels equips de mesura que determini l'Operador del Sistema Podeu detallar exactament les vostres necessitats? Qui les ha d'assumir? Al mateix Plec mencioneu el Comercialitzador, l'empresa adjudicatària i l'adjudicatari. Per no tenir dubtes al respecte, tots tres esmentats són l'empresa que guanyaria la licitació? I per tenir ,més detall, els nostres companys de Telegestió i Control ens demanen el següent: Nos puede concretar lo que necesitamos monitorizar, son contadores eléctricos fiscales de varios edificios? Están en régimen de alquiler? Cuantos edificios son? O se trata de submedidas con equipos propios que hay que instalar? 28/02/2019 14:52h
Els comptadors són la gran majoria de lloguer, per no dir quasi tots.
L'encarregat de la lectura (distribuïdor) és l'encarregat del manteniment dels equips i també de les lectures i facilitar-les a la comercialitzadora.
Tots els comptadors d'aquests subministraments (llevat algun possible punt) ja estan telegestionats.
No ens consta que hi hagin mòdems i totes les lectures es fan telegestionats.

Respecte a les lectures que es necessitaran ja les facilitaran les distribuïdores, cal tenir en compte que la gran majoria són 2.0AX i 2.1X i per tant es disposa de corba de càrrega, mentre que els 3.0A són molt pocs.

Per tant, el que es farà és traslladar el cost del lloguer que us passi la distribuïdora al client. Si la distrib. us passa algun cost per la lectura (ho desconeixem) s'haurà d'assumir per part del comercialitzador.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya