Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci Museu Nacional d'Art de Catalunya
Codi d'expedient:
D154-2019/00001

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Si us plau necessito que confirmeu si el desembalatge als prestadors una vegada es tornen les obres té que ser després de 24 hrs aclimatació??? Gràcies 07/11/2018 17:23h
Alguns prestadors ho demanen així i per tant és millor preveure-ho. Si després el prestador no ho requereix, o depenent de l'hora de lliurament no cal que siguin tantes hores (p.e. si entreguen les caixes a les 18.00 h. i potser el desembalatge es pot fer l'endemà a les 10.00), no cal obligatòriament esperar 24h. Però com això dependrà de les logístiques que es puguin fer en el moment de les devolucions i els horaris que indiquin els propietaris, cal tenir-ho previst.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya