Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci del Patrimoni de Sitges
Codi d'expedient:
2018/0012913
En relació a la licitació amb codi d'expedient 2018/0012913, agrairia ens poguessin respondre a la següent consulta: - A l'hora d'omplir el "model de proposició relativa als criteris avaluables de forma automàtica" (annex 2), al punt "oferta formativa per cadascun dels treballadors destinats a l'execució del contracte", hem d'oferir un número d'hores biennals. El criteri de valoració diu "Es valorarà el nombre d'hores ofertes a disposició de la Diputació. Per cada 1 hora de formació que s'ofereixi s'atorgarà 1 punt, fins a un màxim de 31 punts". El màxim d'hores que podem oferir, 31 hores, es consideren anuals o biennals? 07/09/2018 14:28h
Encara que és cert que no s'explicita prou clarament, entenem que aquest màxim d'hores addicionals de formació és de 31 HORES BIENNALS.

Subrogación de personal en el contrato de seguridad de los Museus de Sitges 04/09/2018 11:07h
Sólo se facilitan dos vigilantes de seguridad a subrogar porque hasta ahora el Servicio no era de 24h*365 días, sino solo durante el horario de obertura al público y un poco más.
Además, la empresa que nos ha prestado este Servicio solo tiene destinados al mismo dos vigilantes fijos, y cubre el resto de horas con vigilantes que hacen también otros Servicios.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya