Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Cambrils
Codi d'expedient:
SE 37-2018
1. No entenem el criteri de valoració de personal addicional. Si apliquem la fòrmula que surt al plec, per guanyar els 2 punts haurien d'incorporar a la plantilla actual 10 persones més a jornada complerta. És un error a la fòrmula? 2. Posa com a data d'inici del servei el dia 1 de Setembre. Normalment a les escoles es comença el dia 12 (el personal de cuina comença un parell de dies abans per netejar i recepcionar la matèria primera). És necessari començar el dia 1? Ja haurà servei de cuina el dia 1? 3. Valoren que es doni el menjar restant a alguna organització. Ens poden indicar alguna organització de Cambrils amb la que ens podem posar en contacte? 01/08/2018 09:57h
1. Respecte a l'aplicació de la formula del personal addicional: està establerta perquè es pugui arribar a tenir fins a dos punts, de manera que la puntuació serà més o menys en funció de l'adscripció de personal que cada empresa que concursa faci.
2. Inici de l'activitat: efectivament les classes comencen el dia 12 de setembre, però al plec s'estableix el dia 1 de setembre perquè evidentment l'empresa ha de poder començar abans, per tal de netejar en profunditat les instal·lacions, comprar, subministrar de parament i equipament necessari, etc, a banda d'haver dies festius entre el dia 1 i l'inici de les classes. És per això que aquesta activitat no pot iniciar-se el dia 12. Tot ha d'estar enllestit per poder donar el primer dia de curs el servei amb normalitat.
3. Al plec de clàusules tècniques s'estableix que: L'empresa adjudicatària ha de tenir previst al seu projecte la donació del menjar restant a col·lectius i/o organitzacions, i haurà de venir especificat a la seva proposta. Aquesta organització pot ser de Cambrils, però no ve especificat com a tal al plec, de manera que es poden mirar diferents organitzacions i/o entitats, però això ha de ser a proposta de l'empresa adjudicatària.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya