Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

23.11.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Codi d'expedient:
ECO 20/18 SE
En el cas que volguéssim participar en la licitació dels tres lots que preveu el concurs, hem de presentar tres DEUCS? Si bé sembla obvi que la resposta es que sí, ho preguntem perquè a la pàgina per a presentar el sobre digital sembla que estigui preparada per la presentació d'un DEUC comú pels tres lots. 26/07/2018 15:25h
L'article 140.1.g) de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic i es recull en el plec de clàusules administratives particulars, quan es preveu la divisió en lots i els requisits de solvència exigits variessin d'un lot a l'altre, s'aportarà un DEUC per a cada lot al qual s'apliquin els mateixos requisits de solvència.

Tanmateix l'eina Sobre Digital està definida per a la presentació comuna en tots els lots d'un únic sobre A i, en conseqüència, preveu la presentació d'un arxiu DEUC únic però es poden agrupar en un únic document tots els DEUC que les empreses hagin de presentar.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya