Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Universitat de Lleida
Codi d'expedient:
Exp. 2018/SER-08

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

A la pàg. 5 del PPT s'especifica que l'adjudicatari ha de proporcionar vigilancia dinámica diürna i nocturna, a més de servei d'intervenció inmediata en cas d'emergència. S'ha d'entendre que aquests serveis s'han de prestar amb recursos eterns i addicionals al dispositiu de vigilància de la propia Universitat? gràcies. 18/04/2018 12:22h
La vigilància dinàmica diürna i nocturna és independent dels vigilants que hi hagi o no en els diferents edificis. I el servei d'intervenció immediata està pensat per emergències, i també és independent dels vigilants que hi hagi o no en els diferents edificis.
Per tal de calcular adequadament les hores anuals del servei a licitació, necessitariem que ens informèssiu del següent: - Nombre de dies laborables anuals contemplats - Nombre de dies festius anuals contemplats - Nombre de diez de serveis mínims contemplats. 18/04/2018 09:33h
Els períodes de tancament de la universitat són Nadal, Setmana Santa i estiu. Per aquest 2018 han estat: Nadal (del 23/12/2017 al 7/1/2018 ambdós inclosos), Setmana Santa (del 26/3 al 2/4 ambdós inclosos), estiu (possiblement del 6/8 al 26/8 ambdós inclosos) i possiblement del 6/12 al 9/12 ambdós inclosos.

Pel que fa a dies festius, són els següents:
Festes laborals generals + 2 festes locals + 1 festa institucional
Ubicació de les càmeres de seguretat i el conseqüent muntatge i instal·lació de les mateixes 13/04/2018 09:08h
La ubicació definitiva de les mateixes encara no està decidida. Actualment està sota decisió de la direcció de la UdL. Algunes ubicacions sí que es tenen més clares, però pot ser que acabin canviant perquè també es troben sota decisió de la direcció. S'aconsella que feu una estimació/mitjana entre instal·lacions complexes (llunyanes del switch de planta) i instal·lacions senzilles (properes al switch de planta).
En la licitacio s'especifica que cal utilitzar el cablatge estructurat de la UdL, però només implica que cal realitzar el cablatge des de l'element (càmera) fins al switch o element de xarxa propietat de la UdL i aquest, mai serà superior a 90m tal i com marca els estàndards.
Arxiu DEUC 13/04/2018 09:04h
Es troba disponible al tauler d'anuncis (apartat recursos)
En referencia a las mejoras y valoración de las cámaras de seguridad solicitadas, necesitamos la siguiente información: a) ¿Consiste en instalación nueva o es una ampliación de una existente? b) En qué sistema se tienen que integrar las cámaras (Videograbadores, software CCTV,¿). ¿Marcas? c) ¿Tenemos que contemplar los equipos de grabación o licencias en el caso de que sean necesarias? d) ¿En cada campus las cámaras se van a conectar a una red local existente? e) ¿Sabemos cuáles serán las ubicaciones de las cámaras? f) ¿Las cámaras van a estar en un solo edificio o repartidos en varios edificios del Campus? g) ¿O pueden estar montadas en exterior en farolas? h) ¿Cada Campus cuenta con un puesto de visualización? i) ¿Existe un puesto de control general que tenga acceso a todas las cámaras de todos los Campus? j) Adicionalmente a la instalación ¿hay que valorar algún tipo de servicio? ¿Mantenimiento? ¿Cuantos años? 09/03/2018 08:33h
a) Nueva como ya se indica en los PPT.
b) Se valorarà el subministro de videograbadores en el caso que sean necesarios porquè los actuales no soporten más cámaras. Las actuales son de diferentes marcas, no hay preferencia siempre que cumplan las características y garantías.
c) Respondido en la pregunta anterior. Los equipos existentes no precisan de licencias.
d) A la red local existente, pero el cableado es posible que se tenga que extender hasta un punto cercano i hasta un armario de comunicaciones.
e) No
f) Repartidos en los campus como se indica en los PPT pero no se sabe la ubicación exacta.
g) En caso de ubicarse en el exterior se fijaran en la fachada del edificio, en ningun caso en farolas.
h) Si
i) No actualmente si se prevee en un futuro
j) No hace falta valorar mantenimiento pero si dejar clara cual es la garantía de los equipos subministrados.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya