Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Reus Esport i Lleure SA
Codi d'expedient:
CO-2016/03
(COPISA) Plantegem el següent dubte relacionat amb l'annex 5 del PCAP pel que fa als criteris per a la determinació d'ofertes temeràries o desproporcionades. Per al punt 3, pel que fa a la millora de garantia ... es correcte el que s'indica? "la millora del termini de garantia superi els 15 mesos", no hauria de dir "30 mesos"? ja que es el màxim termini que dóna la màxima puntuació (fins a 10 punts, a raó d'1 punt per cada 3 mesos d'ampliació del termini de garantia). 04/07/2016 12:44h
Es tracta de dues coses diferents:
1. El Plec determina com a criteri d'adjudicació de valoració automàtica que s'atorgaran fins a 10 punts si es millora el termini de garantia (a raó d'1 punt per cada 3 mesos d'ampliació). Per la qual cosa, es pot arribar fins a 30 mesos.
2. Consideració de baixa presumptament anormal o desproporcionada: en el cas que la baixa sigui superior al 30% del pressupost de licitació i es doni, alhora, que la puntuació dels criteris d'adjudicació sotmesos a judici de valor sigui almenys de 30 punts i/o que se superin els 15 mesos d'ampliació de la garantia.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya