Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)
Codi d'expedient:
22/05
Pregunta 2a.- En el procedimiento figura como plazo de entrega 60 días. Actualmente, dada la escasez de componentes no sería posible entregar el suministro dentro del plazo marcado por el Organismo. ¿Pueden revisar este punto? Alguno de los Fabricantes implicado en este suministro (no existe alternativa en otro Fabricante) está barajando plazos de entregas mínimas de 34 semanas. 23/06/2022 14:33h
Resposta 2a.- El termini de lliurament, en tant que condició essencial del contracte no es modificable. Ara bé l'Administració s'adaptarà a les condicions i condicionants del mercat aliens a la voluntat del contractista. I en cap cas, l'entrada en servei de l'equipament més enllà del període prevists serà causa de rescissió o sanció quan vingui motivada per causes alienes a al voluntat del contractista.
Pregunta 1a.- Com es pot accedir a les instruccions per a realitzar els benchmarks? 26/05/2022 12:50h
Resposta 1a.- Per tal de poder accedir a la documentació esmentada cal donar-se d'alta al Sobre Digital entrant a l'anunci de licitació i accedint a l'apartat ubicat a la dreta de pantalla anomenat "eLicita: Presentar oferta via Sobre Digital". Una vegada donat d'alta es podrà accedir a la documentació dels sobres que composen la licitació. En aquest cas dirigir-se al "Sobre C" document: "Sobre C. Informació Benchmarks.pdf".
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya