Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Amposta
Codi d'expedient:
2022-027-SE

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

SOMOS UNA EMPRESA DE MONTAJES DE STANDS/CASETAS PARA FERIAS PERO LOS MATERIALES QUE TRABAJAMOS PRINCIPALMENTE ES EN MADERA, TODO ARTESANAL Y ESTARIAMOS INTERESADOS EN LICITAR SI FUERA POSIBLE LA UTILIZACION DE ESTOS MATERIALES, LOS METROS DE CASETAS SERIAN LOS MISMOS UTILES, PERO SIN USAR HIERRO, ALUMINIO, METACRILATO O SIMILARES, EN LA OFERTA ENVIARIAMOS EL PROYECTO TÉCNICO PARA QUE SE VALORASE NUESTRA OFERTA. EN DEFINITIVA, CUMPLIRIAMOS LAS NECESIDADES SOLICITADAS DE STANDS, PERO CAMBIANOD EL TIPO DE CASETA, QUE NO LA DISTRIBUCIÓN, ENTENDIDNEO QUE ELLO SERIA UNA MEJORA DE LA ESTÉTICA DE LA FERIA, PERO ELLO SERÁ VALORABLE EN OTRAS INSTANCIAS. QUEDO A LA ESPERA, MUCHAS GRACIAS. 14/10/2022 14:56h
Pueden presentar su oferta y la misma se analizará en su debido momento por los servicios técnicos.

Gracias.
Des d'Octasystem SL, empresa muntadora d'estands a fires i congressos, volíem realitzar consultes sobre aquesta licitació: - Voldríem saber les mides i especificacions tècniques de la carpa on es muntaria la fira. - Voldríem saber si hi ha alguna possibilitat de variació de les especificacions tècniques del contracte, com per exemple fer la fira amb panells de color blanc enlloc de amb panells de color negre, entre d'altres. - Voldríem saber si és possible sol·licitar un allargament de la licitació per a poder rebre resposta sobre aquestes consultes i llavors decidir si ens hi podem presentar. Moltes gràcies per avançat. 14/10/2022 09:32h
Bon dia,

- Pel que fa a la primera pregunta, adjuntem el plec tècnic de les carpes on consten les mides, els plànols i les característiques de les mateixes.
- Responen a la segona pregunta, sí que és possible que els panells siguin de color blanc, negre o faig.
- Per poder respondre les preguntes i tenir més temps per preparar l'oferta, hem ampliat el termini de presentació d'ofertes fins al dilluns 17 d'octubre de 2022 fins a les 23.59 hores.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya