Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
HOSPITAL COMARCAL D'AMPOSTA, S.A.M.
Codi d'expedient:
HCA 001/2022

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Buenos días, Necesitaríamos aclaración a los siguientes puntos: 1) Aclarar diámetro de las ópticas de laparoscopia. Nos podrían confirmar si las ópticas indicadas en el pliego (donde no se indica el diámetro) corresponden a: una óptica de 10mm de diámetro y ángulo de visión 0º y otra de 10mm de diámetro con ángulo de visión 30º 2) Debido a las diferentes características de los quirófanos y para un mejor control de los sistemas de resección artroscópica mediante el pedal inalámbrico para que no se produzcan fallos en el manejo de los equipos, puede ser mediante cable largo? 3) En cuanto a las demos de los equipos en quirófano, cuál va a ser el procedimiento? a. El Hospital se pone en contacto con las casas comerciales para establecer fechas? b. Las casas comerciales son las que se ponen en contacto? Definir persona de contacto Muchas gracias, 31/03/2022 09:35h
Buenos días,

En referencia a su primera consulta, sobre las ópticas el diámetro de ambas es de 10 mm, en una óptica de ángulo de visión 0º i otra de ángulo de visión 30º.

Respecto a su sengunda consulta, nuestro requerimiento, como se establece en el apartado 4 del Pliego de Prescripciones Técnicas, es que el pedal debe ser inalámbrico, por motivos de seguridad eléctrica y asepsia.

En cuanto a su última consulta, el procedimiento de la fase de demostración de los equipos se establece en la cláusula 18.2 a) del Pliego de Cláusulas Administrativas Particulares, en la que se dispone que será el Hospital quien requerirá a las entidades licitadoras la presentación del equipo para su valoración en dicha fase.

Saludos,
Voldriem fer la seguent consulta: Donat que doneu la opció de que els capçals de càmera siguin 4k o Full HD però obligatoriament amb 3 xips, es podría considerar l'opció d' ofertar el processador amb les mateixes caracteristiques? 31/03/2022 09:23h
Bon dia,

Tal i com s'estableix en la primera de les característiques mínimes establertes en l'apartat 4 del Plec de Prescripcions Tècniques, el processador d'imatges ha de ser 4K.

Salutacions,
Tenim aquests dubtes sobre el plec tècnic: 1. On diu : Càmera de 3 chips amb 2 capçals i cables arnb control de comandament al capçal i control de balanç de blancs. - Es refereix a que esteu demanant 2 unitats de capçals de cámara? - Poden ser capçals de cámara igualment amb 1, 2 o 3 xips mentres dónin les prestacions 4K que esteu demanant? 2. On diu : Font de Ilum LED d'última generació per a una il.luminació optima equivalent, mínim, a XENON 300. Adaptació universal a qualsevol cable de Ilum. - Voleu dir que pot ser tant una Font de llum LED con Font de llum Xenon? 22/03/2022 14:46h
Bon dia,

En referència a la seva primera consulta, els aclarim que efectivament es requereixen 2 capçals de càmera, però aquests obligatòriament han de tenir 3 xips, tal i com es descriu en l'apartat 4 del PPT.

Pel que respecta a la seva segona consulta, la font de llum pot ser tant de LED com de XENON, aquest últim com a mínim 300.

Salutacions,
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya