Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castelldefels
Codi d'expedient:
SERV/2022000032
En aquest expedient no sabem si s'han d'acreditar només obres esportives o també es poden acreditar del sector terciari? En el lot1 la redacció de projecte, direcció d'obra i documentació tècnica.. El en punt A. Criteris que depenen d'un judici de valor (40punts) I- Experiència del personal tècnic adscrit al contracte en obres de la mateixa naturalesa que la de l'objecte de licitació (Obra de nova construcció o reforma d'un edifici o local destinat a sector terciari) 40 punts. A) Experiència del projectista. Es puntuarà amb 2 punts per cada obra de nova construcció i/o reforma d'un edifici o local destinat a ús esportiu de la que el licitador acrediti... 03/10/2022 09:30h
En tots els casos es puntuarà l'experiència del tècnic corresponent, a raó de uns determinats punts per cada obra de nova construcció i/o reforma d'un edifici o local destinat a ús esportiu de la que el/la licitador/a acrediti que ha realitzat la redacció del projecte executiu, amb una superfície construïda superior o igual a 100m2 i/o un PEM major o igual a 120.000,00¤, tal i com es defineix per a cada perfil en els plecs de referencia.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya