Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CTN2200342

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bona tarda, voldríem saber quines són les figures que formen l'equip de treball sobre el que es calcula el percentatge de homes i dones de cara a l'avaluació del criteri de paritat. Moltes gràcies, 27/09/2022 09:22h
El percentatge de homes i dones de cara a l'avaluació del criteri de paritat s'aplica sobre tot l'equip de treball que es presenta a l'oferta.
En relació a la valoració econòmica de les hem observat que en el cas de les Despeses Generals s'ha aplicat un percentatge del 6%. En la resta de treballs licitats (per la redacció de projectes i estudis) per part l'Agència Catalana de l'Aigua aquest percentatge sempre és del 13%. No sabem si respon a una confusió dels conceptes del Benefici Industrial i Despesa General i si cal recalcular l'import de l'adjudicació. 22/09/2022 10:34h
El pressupost té dos conceptes 6% benefici industrial i 6% despeses generals (que sumen un 12% en total).
Són percentatges habituals en altres licitacions de l'Agència Catalana de l'Aigua
Bon dia, Entre els aspectes valorats als criteris automàtics es considera el "Disposar d'un software desenvolupat per la pròpia empresa per a la modelització de la resposta hidromorfològica". Atès que el concepte de modelització hidromorfològica és ampli, ens agradaria saber més detalls al respecte: enfoc dins del projecte, nivell de complexitat requerit per aquest software,... Per exemple, pot ser un model conceptual implementat en format excel o similar, a partir de paràmetres determinats amb eines GIS? Òbviament, disposem d'experiència amb modelització de transport de sediments amb eines com HECRAS o IBER, però entenem que aquí es busca un altra cosa. Agrairíem si ens poguessin aclarir aquest punt. Salutacions, 15/09/2022 08:00h
Efectivament, pot ser un model conceptual implementat en format EXCEL o similar, a partir de paràmetres determinats amb eines GIS.

De totes maneres, cal també matisar que la frase "Disposar d'un software desenvolupat per la pròpia empresa per a la modelització de la resposta hidromorfològica", es pot entendre també com a vàlid "Disposar d'un software operat per la pròpia empresa per a la modelització de la resposta hidromorfològica". És a dir, el concepte "desenvolupar" fa referència a que la pròpia empresa és capaç d'operar i/o evolucionar o modificar els paràmetres del model amb autonomia i sense dependre de terceres parts. Es poden usar models comercials, o lliures. El concepte "desenvolupat" s'entén en aquest context com a "operat" o que n'és bon coneixedor i autònom en el seu funcionament, i adaptat (ajustat) a les necessitats del contracte.
Bon dia, tenim el segúent dubte.Concretament, a la pàgina 15, del lot 2, en el criteri de valoració 3. Descripció dels treballs, s' indica que s' otorgarà una puntuació màxima de 20 punts, pero a l'apartat c) Valoració, el desglos de punts segons els aspectes a considerar només suma 15 puntos, 1) Coneixement expert i pràctic dels aspectes clau dels treballs per optimitzar els resultats (5 punts); 2) Mètodes de recol·lecció i tractament de dades (5 punts); 3) Programes informàtics i metodologia per fer les modelitzacions (5 punts); Escenaris de modelització proposat (5 punts) Ens poden indicar quina és la valoració correcta, i si hi ha altres aspectes a incloure de valoració no inclosa al PCAP.Gràcies 05/09/2022 08:04h
Tal i com s'indica a la descripcio, es troben 4 subapartats de 5 punts. L'apartat 3) consta de 2 puntuacions de 5 punts cadascuna:

1) Coneixement expert i pràctic dels aspectes clau dels treballs per optimitzar els resultats (5 punts);
2) Mètodes de recol·lecció i tractament de dades (5 punts);
3) Programes informàtics i metodologia per fer les modelitzacions (5 PUNTS); Escenaris de modelització proposat (5 PUNTS)
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya