Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament del Masnou
Codi d'expedient:
LIC 17/2022
Per part d'una empresa es fa la següent consulta: Necessitaríem saber si el contracte dels treballadors que apareixen al quadre de subrogació tenen bonificació de la seguretat social. En cas de no ser així, podrien detallar-ho? 22/06/2022 10:54h
En el Capítol 4.1.1. i en l'annex 3 del Plec de Prescripcions Tècniques PPT, consta la relació del personal a subrogar amb les dues empreses i inclou tots els costos, plusos i complements corresponents al cost brut anual.

Les dades les han facilitat les empreses a requeriment de la informació prevista a l'art.130.1 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre de Contractes del Sector Públic de la LCSP.
Per part d'una empresa es fan les següents consultes: - Quina és l'empresa adjudicatària actual d'aquest servei? - Sobre el personal a subrogar: tot el personal a subrogar té discapacitat? Percentatges d'absentisme? 22/06/2022 10:51h
- Les dades consten en l'Annex 3 del personal a subrogar en el Plec de Prescripcions Tècniques PPT que consta en l'expedient de la licitació.

- Amb diversitat funcional una treballadora (veure tipus de contracte EBM La Barqueta).

- No tenim dades d'absentisme.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya