Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
HOSPITAL COMARCAL D'AMPOSTA, S.A.M.
Codi d'expedient:
HCA 006/2021

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Buenos días, ¿Nos pueden indicar si podemos presentar ofertas por producto independientes, si necesidad de presentar oferta por todo? Saludos 01/02/2022 10:05h
Buenos días,

De acuerdo con lo establecido en el apartado B.2 del Cuadro de Características y el apartado 3 del Pliego de Prescripciones Técnicas, "las empresas licitadoras tendrán que presentar oferta para TODOS los productos y sets que se especifican al Anexo 1 del PPT", por lo tanto, no es posible presentar oferta por productos independientes.

Saludos,
Bon dia, tot preparant la documentació i veient l'estructura dels sobres, veiem que en el Sobre B no es pot incloure cap informació relativa als criteris objectius. Però un dels criteris objectius és si es dotarà d'un armari intel·ligent o no. En el sobre B cal aportar informació relativa al sistema logístic i post-venda, en el cas de que s'oferís en aquest expedient un armari intel·ligent, formaria part d'aquest sistema logístic, per tant no es pot explicar correctament si no es pot mencionar res de l'armari intel·ligent. Com hem d'actuar en aquest cas? Quina documentació /informació hem d'incloure en cada sobre en relació a aquest criteri? Moltes gràcies, 26/01/2022 10:04h
Bon dia,

En relació a la seva consulta, d'acord amb la clàusula 16.9.2 del PCAP, en el Sobre B s'hauran d'incloure els següents documents:

- Fitxa tècnica amb fotos dels productes/sets.
- Certificat marcatge CE.
- Certificació de les característiques especificades en la fitxa tècnica i la conformitat dels productes a la UNE-EN 13795, realitzada per un laboratori extern a l'empresa.
- Fitxa tècnica i manual d'ús amb imatges del software proposat.

És per això, que no resulta necessària la inclusió de la informació relativa a la seva consulta en aquest sobre.

Salutacions,
Bon dia, Els volem traslladar dues consultes que ens han sorgit després de revisar els plecs de l'expedient: 1) En el PPT pàgina 5, on es parla dels requeriments de l'etiquetat, s'indica que cal que s'inclogui com a mínim (i entre d'altres coses com fabricant, marcat CE, etc) la indicació de "sense làtex". La normativa vigent EN ISO 15223-1 de Productes sanitaris: símbols a utilitzar a les etiquetes, s'estableix la obligatorietat d'indicar la presència específica de làtex, però en el cas que el producte sigui lliure de làtex no és obligatori indicar-ho. Tots els nostres productes estan lliure de làtex i així s'indica a les corresponents fitxes tècniques dels mateixos, ¿seria possible eliminar aquest requeriment d'obligat compliment? 2) Per una altra banda, necessitaríem saber si la bossa d'instrumental 40x50cm la ha de ser d'un o dos compartiments. Moltes gràcies. Salutacions, 14/01/2022 14:44h
Bon dia,

En referència a les seves consultes, pel que fa al requeriment de l'etiquetat, els nostres tècnics ho estan analitzant i qualsevol decisió que es prengui al respecte serà comunicada a través del perfil del contractant, en el present anunci de licitació.

Pel que fa a la bossa d'instrumental, qualsevol de les dues opcions és vàlida.

Salutacions cordials,
BUENOS DÍAS, PODRÍAN PUBLICAR LOS PLIEGOS EN CASTELLANO POR FAVOR? SALUDOS 30/12/2021 11:45h
Buenos días,

Sí, estamos trabajando en la traducción. Próximamente serán publicados los pliegos en castellano. Atentamente.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya