Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Just Desvern
Codi d'expedient:
AUM 2021 46

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Buenos días, ¿Es necesario presentar un DEUC por cada lote ? Gracias, 20/09/2022 10:38h
Buenos días,

No, el DEUC proporciona la opción de indicar a los diferentes lotes a los cuales le pretende licitar. Se deberá indicar a los lotes a los cuales se licitará.
Estamos interesados en licitar a los cuatro lotes del Exp: : AUM 2021 46 y nos surgen una duda Es necesario desglosar la solvencia económica y técnica en el DEUC o es suficiente indicar que cumplimos con todos los criterios de selección? (PARTE IV: Criterios de elección) ¿ : INDICACIÓN GLOBAL RELATIVA A TODOS LOS CRITERIOS DE SELECCIÓN 15/09/2022 07:48h
Bon dia,
El contracte es divideix en 2 lots

El DEUC és una declaració responsable on s'indica que es tenen i compliexen els requisits de solvéncia i capacitat. No és obligatori el seu desglòs. Aquesta s'haurà d'acreditar en cas de resultar adjudicataria, en cas que no consti actualizada i/o disponible als registres públicis (ROLECE o RELI).
Bon dia, En el DEUC, cal posar tota la informació relativa a l'apartat C: CAPACITAT TÈCNICA I PROFESSIONAL, si consta al RELI i aquest està actualitzat? Gràcies 15/09/2022 07:34h
No, el DEUC és una declaració responsable on s'indica que es tenen i compliexen els requisits de solvéncia i capacitat. No és obligatori el seu desglòs. Aquesta s'haurà d'acreditar en cas de resultar adjudicataria, en cas que no consti actualizada i/o disponible als registres públicis (ROLECE o RELI).
Bon dia, Seria possible donar més detall respecte els seguents punts: 1) En projecte s'indica que es necessari un servidor per cada càmera. Podrien donar més informació de com han de ser aquests servidors ( SQL, industrial, HDD.., nombre d' operadors? Seria possible que un mateix servidor gestiones varies camères? 2) Es parla d' un sistema LPR existent, però no s'especifica si fan falta les llicències necessàries per a fer LPR. Tampoc trobem informació de que es farà amb les matricules captades . Podrien donar més informació respecte el programari? Gracies, 13/09/2022 09:47h
1) En projecte s'indica que es necessari un servidor per cada càmera. Podrien donar més informació de com han de ser aquests servidors ( SQL, industrial, HDD.., nombre d' operadors? Seria possible que un mateix servidor gestiones varies camères?

Resposta:
En l'apartat "D" "Subministrament i instal·lació de servidors situats el les dependències de policia" del "PLE DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES", se informa de les característiques dels servidors, dels existents i del nou.
En el subapartat "a)", de l'aparat "D", es defineix les característiques bàsiques del servidors actuals i el subapartat "b)" de l'aparat "D", es defineix les característiques del nou servidor.

2) Es parla d' un sistema LPR existent, però no s'especifica si fan falta les llicències necessàries per a fer LPR. Tampoc trobem informació de que es farà amb les matricules captades . Podrien donar més informació respecte el programari?

Resposta:
En l'apartat "Objecte del contracte" del "PLE DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES", s'especifica el detall de la funcionalitat de les càmeres LPR i del seu programari específic.
En l'apartat "E" "Altres consideracions" del "PLE DE PRESCRIPCIONS TÈCNIQUES", s'especifica tot el que té que veure amb la legalització de les càmeres LPR, la tramitació, llicència i posada en funcionament de les càmeres LPR.


Bona tarda, Seria possible la publciació del pressupost del projecte en format editable. Gracies 07/09/2022 08:33h
Bon dia, el pressupost en format editable es troba publicat com avís al perfil del contractant. De totes maneres us adjutem al e-mail rebut l'arxiu.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya