Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Universitat de Barcelona
Codi d'expedient:
2022/20

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

FINALITZACIÓ PERIODE INFORMACIÓ 25/04/2022 10:27h
Un cop transcorregut el periode d'informació, ja no es permeten més preguntes
Buenos días, Dada la situación actual con la crisis de semiconductores y de materias primas, si se demorase la entrega de los vehículos, y fueran entregados posterior a las fechas especificadas. ¿la duración del renting continuaría siendo de 48 meses y por tanto, 48 cuotas? Es decir, si por ejemplo, se entrega el 1 de abril de 2023, ¿el renting finalizaría el 1 de abril de 2027? Gracias. un saludo. 21/04/2022 18:52h
En quant a la consulta de quina seria la durada del contracte si els vehicles s'entreguen amb posterioritat a les dates que correspondria, cal tenir present el que s'estableix en l'apartat C.2 del quadre de característiques del plec regulador del contracte:

Els vehicles es lliuraran abans de l'1 de novembre de 2022 en el lot 1 i del 31 de gener de 2023 en els lots 2 i 3, dates d'inici del renting, i que només es prorrogarà el termini de lliurament per causa degudament justificada prèvia autorització de la UB. En cas de prorrogar-se el termini de lliurament d'algun vehicle es reduirà en proporció el termini de durada del renting, sens perjudici de la imposició de les penalitzacions que correspongui d'acord amb l'apartat M d'aquest quadre de característiques.
Buenos días, En relación al vehículo de sustitución: ¿aceptarían para los pick up y todo terrenos que se les facilitase todo camino 4x2? ¿aceptarían que para las furgonetas se les facilitase furgoneta 2/3 plazas o monovolumen? Gracias y un saludo 21/04/2022 10:33h
No es posible en ninguno de los dos casos aceptar como vehículo de sustitución los vehículos propuestos
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya