Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CSE/CC00/1101304012/22/PO

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Buenos días: Les agradeceríamos nos diesen respuesta a las siguientes consultas: - En la página 2 del Pliego de Prescripciones Técnicas se indica que "L'equipament de prestatgeries i elements de transport interns seran aportats i seran propietat de l'ICS". ¿Significa esta afirmación que las estanterías serán suministradas por el ICS? ¿Debe realizar la empresa adjudicataria el montaje de estas estanterías o esta tarea será a cargo del ICS? - ¿Debe realizar la empresa adjudicataria el traslado inicial de la mercancía desde su situación actual hasta la nave donde se realizará el servicio de custodia? ¿Debe la empresa adjudicataria realizar la colación del material en las estanterías de la nave donde se realizará el servicio de custodia? Gracias anticipadas. Atentamente, 11/07/2022 08:49h
Resposta 1: El subministrament de les prestatgeries serà a càrrec de l'ICS però el seu muntatge i asseguramnent serà a càrrec de l'empresa adjudicatària.

Resposta 2: Si, a ambdues qüestions. En tot cas l'empresa adjudicatària podrà facturar l'import dels trasllats de material a la nau al preu que se li adjudiqui del servei de trasllat.
Buenas tardes: Les agradeceríamos nos diesen respuesta a las siguientes consultas: En la página 1 del Pliego de Prescripciones Técnicas se indica que la nave donde se realizará la custodia de material "Ha de comptar amb un espai d'oficina". En el siguiente párrafo se puede leer que "Caldrà preveure una zona tancada per a usos administratius de gestió del propi magatzem". ¿Estas dos afirmaciones se están refiriendo a dos espacios diferentes o están indicando el mismo espacio? En la página 2 del Pliego de Prescripciones Técnicas se indica que "L'equipament de prestatgeries i elements de transport interns seran aportats i seran propietat de l'ICS". ¿Significa esta afirmación que las estanterías serán solo suministradas o también montadas e instaladas por el ICS? ¿Qué elementos de transporte serán suministrados por el ICS? ¿A parte de los elementos de transporte suministrados por el ICS será necesario aportar por parte de la empresa adjudicataria algún otro tipo de maquinaria? En la página 2 del Pliego de Prescripciones Técnicas se indica que "L'empresa ha d'aportar un servei presencial d'atenció diària de 8 a 16h en jornada ordinària". Este horario se refiere solo al trabajador encargado de la custodia del material, o también a los otros 3 trabajadores que según el Pliego de Prescripciones Técnicas se necesitan para el servicio. ¿Estos 4 trabajadores tendrán una jornada semanal de lunes a viernes? ¿Los trabajadores realizarán el servicio también en días festivos? Gracias anticipadas. Atentamente, 06/07/2022 08:33h
Pregunta 1:
Ens estem referint al mateix espai.
Pregunta 2:
L'ICS aportarà una transpaleta elèctrica tipus apilador capaç de moure mercaderies paletitzades a 2 nivells d'alçada. Cas que l'empresa adjudicatària consideri oportú aportar algun altre element per optimitzar l'operativa (transpaletes manuals, carretilles...) podrà fer-ho comunicant-ho als interlocutors de l'ICS respecte d'aquest contracte.
Pregunta 3:
Les necessitats de personal amb presència permanent s'estimen en 1 operari amb substitució, en horari de dilluns a divendres feiners de 8 a 16 hores. L'ICS podrà requerir la prestació de serveis puntuals fora d'aquest interval horari amb caracter extraordinari per necessitats sobrevingudes que seràn comunicades amb anticipació.
El personal que presti el servei de transport no cal que tingui presència permanent ni dedicació exclussiva a aquest contracte, poden ser treballadors vinculats a l'empresa adjudicatària que realitzin serveis anàlegs per a ella.
Buenas tardes: ¿Nos podrían aclarar la siguiente cuestión? En la página 3 y 4 del Pliego de Prescripciones Técnicas se indica que existirá transporte de pequeño volumen con dos zonas tarifarias A y B, y transporte de volumen medio con las mismas zonas tarifarias A y B, resultando cuatro modalidades de transporte (pequeño volumen zona A, pequeño volumen zona B, volumen medio zona A y volumen medio zona B). ¿Cuántos viajes se estima que se realizaran al día para cada una de estas cuatro modalidades? Muchas gracias anticipadas. Saludos, 06/07/2022 08:22h
L'activitat anual inicialment prevista per al servei de transport es:
petit volum: zona A: 50 viatges ; zona B: 10 viatges
gran volum: zona A: 10 viatges;zona B: 5 viatges
Aquestes dades son una previsió. El Cost d'aquesta activitat es variable i la facturació real dependrà de l'activitat que es realitzi efectivament. L'activitat principal d'aquest contracte es el servei de custòdia, el transport es una activitat auxiliar i complementària. Per les característiques del material a custodiar no es preveu una elevada rotació.

AVUI S' HA PUBLICAT LA NOVA VERSIÓ DE L' ANNEXE 7. NOSALTRES JA HEM PRESENTAT OFERTA. SI US PLAU NECESSITEM CONFIRMACIÓ SI ES NECESSARI REALITZAR EL CANVI DEL DOCUMENT I COM ES TÉ QUE FER SI EL TENIM QUE CANVIAR 30/06/2022 08:52h
Bon dia
L'eina "sobre digital 2.0" no permet suprimir o modificar les ofertes un cop presentades però no impedeix la presentació de més d'una oferta amb un mateix NIF. Envieu una segona oferta amb document correcte de l'annex 7 i la primera no sera tinguda en compte. Disculpeu les molèsties.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya