Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Gironès
Codi d'expedient:
2022/18/1403

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

1) Se indica en el PPT "Les eines del servei han de tenir disponible, com a mínim, l'ús del català". ¿Es suficiente con que sea en catalán la APP móvil para los empleados, o debe serlo también la aplicación de gestión? 2) Se requiere la funcionalidad de "Gestió del quilometratge i dietes". ¿Pueden concretar el alcance que se requiere de la misma? 06/09/2022 09:56h

1) Totes les llibreries (els textos) han de ser en català com a mínim. Això significa qualsevol aplicació, app, tutorial, missatge emergent, pop-up, menú desplegable o contextual, etc.
És essencial.

2) Aquesta funcionalitat ha de permetre que l'usuari de aplicació pugui especificar els quilòmetres que ha fet (perquè a efectes de càlcul se li retribuirà un import per quilòmetre); la destinació o destinacions i activitat realitzada que ha comportat la realització de la quantitat de quilòmetres indicades anteriorment; si ha hagut de fer alguna despesa addicional per dur a terme aquella prestació del servei (per exemple: aparcament, transport públic, autopista, etc.)
A títol d'exemple podria tenir aquestes característiques :

Data (format: DD/MM/AAAA)
Hora d'entrada (format: HH:MM)
Hora de sortida (format: HH:MM)
Data d'inici (inclosa) (format: DD/MM/AAAA)
Data de fi (inclosa) (format: DD/MM/AAAA)
Quilòmetres
Import total tiquets ¤
Import total altres ¤
Motiu
El alcance del contrato, ¿incluye el suministro de terminales de fichaje para los distintos centros de trabajo? O, por contra, ¿el aplicativo debe ser compatible con terminales que ya tienen instalados actualmente?¿O se prevé un fichaje por web o APP, sin necesidad de terminales? 05/09/2022 15:01h
La voluntat és prescindir de terminals físics (biomètrics, amb targeta, etc.) i utilitzar solucions via web (preferentment) o via app (alternativament) o que es puguin emprar ambdós sistemes indistintament (ideal). Per a nosaltres l'existència de terminals és anacrònic.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya