Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Codi d'expedient:
106/2021/SQSCR
Per a la presentació de les mostres (Sobre 2) hem de demanar cita prèvia? 11/07/2022 15:53h
Preferentment, sí. Us deixo l'enllaç per fer-ho: http://citaprevia.santquirzevalles.cat/
En cas que no hi hagi hores disponibles dins del termini de presentació d'ofertes, podeu venir sense cita prèvia, tenint en compte que l'horari de l'Oficina d'Atenció Ciutadana durant el mes de juliol és només de matins, de 8:30 h a 14:00 h.
Les mostres s'entreguen a les oficines de Plaça de la Vila? 11/07/2022 15:51h
Sí, correcte.
S'han d'entregar totes les mostres de tots els lots? 11/07/2022 15:50h
S'ha de presentar mostra de tots els productes a subministrar dels lots als quals us presenteu. Als annexos I a IV del plec de prescripcions tècniques es relacionen els productes a subministrar de cada lot. Si no presenteu mostra d'algun dels productes, aquest no serà valorat en la valoració dels criteris que depenen d'un judici de valor.
Sobre l'Annex III preguntar si podem adjuntar les fitxes tècniques en comptes d'omplir el vostre document¿ per nosaltres és més fàcil alhora que dona més informació sobre les mostres. 11/07/2022 15:42h
Cal omplir la relació de les mostres segons el Model de l'Annex III. S'ha fet així per intentar uniformitzar la documentació presentada pels licitadors i facilitar la tasca de valoració als membres de la Mesa de contractació, atesa la diversitat d'informació que es pot donar entre les fitxes tècniques aportades per cada licitador. No obstant, si ho preferiu, a la relació de l'Annex III podeu posar la informació que es demana de forma resumida i aportar addicionalment les fitxes tècniques de cada producte.
En referencia al calçat de protecció civil no tenim clar si voleu que proposem oferta per calçat que porti protecció a la PUNTERA, o també PLANTILLA o simplement que sigui reforçada perque sigui un calçat de protecció en general ja n'hi ha prou. 08/07/2022 11:40h
El calçat de seguretat dels voluntaris de protecció civil ha de portar puntera i plantilla.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya