Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Fundació Centre de Regulació Genòmica
Codi d'expedient:
CRG02/22

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, Si s'aporta el DEUC d'una empresa estrangera per la capacitat tècnica, pot estar emès en anglès o s'ha d'aportar en castellà? Gràcies. 05/05/2022 14:20h
Bona tarda,
Acceptem el DEUC en versió anglesa, així com en català i castellà.
Salutacions,
Bon dia, hi ha la possibilitat d'obtenir l'xml del DEUC? Gràcies i salutacions. 05/05/2022 14:19h
Bona tarda,
El DEUC es pot descarregar, seleccionant l'idioma:
https://espd.eop.bg/espd-web/filter?lang=es
I és editable.
Nosaltres indiquem un document de model en la configuració del ASOBRE DIGITAL. SI no és de la seva convenència, el poden descarregar.
Salutacions,
Bon dia, en relació a la documentació a presentar en el sobre 1, ens poden aclarir si: S'ha de presentar el DEUC i també l'annex 1, declaració responsable? Hi ha algun model disponible de les declaracions responsables a incloure en el sobre 1, subcontractació, treballadors minusvàlids i Pla d'Igualtat? En el cas de basar la solvència tècnica en la de l'empresa fabricant de l'equip aquesta haurà de presentar el DEUC. Si és una empresa estrangera, és necessari també que presentin una declaració de sotmetre's als jutjats espanyols? A la clàusula 9.1.2. del PCA es demana que en el cas de recórrer a la solvència d'un altra entitat s'haurà d'adjuntar un escrit de compromís. S'ha de presentar aquesta declaració de compromís amb la documentació de resposta al concurs o es demanarà a l'empresa adjudicatària? Gràcies i salutacions. 22/04/2022 11:26h
Bon dia,

S'ha de presentar el DEUC i també l'annex 1, declaració responsable?
El DEUC SÍ és obligatori, l'Annex 1 el poden adjuntar, si volen.

Hi ha algun model disponible de les declaracions responsables a incloure en el sobre 1, subcontractació, treballadors minusvàlids i Pla d'Igualtat?
No, no hi ha models disponibles, es tracta de declarar responsablement i signar per quelcom amb poders de l'empresa que es donen les condicions indicades.

En el cas de basar la solvència tècnica en la de l'empresa fabricant de l'equip aquesta haurà de presentar el DEUC. Si és una empresa estrangera, és necessari també que presentin una declaració de sotmetre's als jutjats espanyols?
De moment, només se sol·licita aportar el DEUC per separat separat per cadascuna de les empreses a la capacitat de les quals recorri o que tingui intenció de subcontractar, degudament signat.

A la clàusula 9.1.2. del PCA es demana que en el cas de recórrer a la solvència d'un altra entitat s'haurà d'adjuntar un escrit de compromís. S'ha de presentar aquesta declaració de compromís amb la documentació de resposta al concurs o es demanarà a l'empresa adjudicatària?
Aquest document, en l'esmentada clàusula, es demana al SOBRE 1.


Buenas tardes, Al intentar descargar el pliego técnico, se descarga de nuevo el pliego administrativo. ¿Se trata de un error? Muchas gracias, Jorge. 20/04/2022 08:13h
Buenos días,
Por un error en la carga se adjuntó dos veces el Pliego Administrativo. Al detectar el error, al dia siguiente de la publicación, se publicó una enmienda en la que se indica que el Pliego Técnico se encuentra en el TABLÓN DE ANUNCIOS, en el apartado de AVISOS.
Un saludo,
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya