Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Palafrugell
Codi d'expedient:
6/2022

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, respecte a la solvència no veiem en cap lloc que indiqui si s'ha de presentar ara, així doncs, s'acreditarà en fase d'adjudicació oi? Gràcies, 19/05/2022 12:14h
La solvència únicament l'haurà d'acreditar el licitador que hagi presentat la millor proposta una vegada s'hagi realitzat la valoració de les ofertes i, a aquests efectes, quan se'l requereix abans de l'adjudicació.

No obstant això, recordar a les empreses que per presentar-se a la licitació han de disposar dels requisits de capacitat i solvència des del moment de la presentació de la seva proposta i mantenir-se, en cas de resultar adjudicataris, durant l'execució del contracte.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya