Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Joan Despí
Codi d'expedient:
CO2022029GG

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, Compartim alguns dubtes que ens han sorgit en relació a la licitació del Servei de tallers de gent gran: - Ens podrien indicar el nombre aproximat de participants per cada grup per tal d'ajustar les necessitats de material? - A la pàgina 5 del PCAP s'indica un preu unitari màxim diferent per les activitats de balls programades durant el curs (45¤) i durant l'estiu (40¤). És correcte? - A la pàgina 9 del PPT s'indiquen els horaris dels grups de ioga: el grup A de 9:30 a 11:00 h i el grup B d'11:15 a 12:30 h. És correcte que la durada de les sessions per un grup sigui de 1,5 hores i per l'altre de 1,25 hores? - A la pàgina 6 del PPT s'exposa que: "En els tallers que siguin necessaris, les persones degudament autoritzades recolliran, del lloc on se l'indiqui, les claus dels espais municipals on es desenvolupin els tallers per a fer-se càrrec de l'obertura i correcte tancament dels equipaments, incloent els serveis de llum, alarma, audiovisuals i calefacció o aire condicionat. Una vegada finalitzat el taller retornarà les claus al lloc on s'han recollit." Sobre això, és tasca de la dinamitzadora de l'activitat fer la recollida i retorn de les claus? Per a quins equipaments es preveu la necessitat de recollir i retornar claus? Quin és el lloc de recollida i retorn de les claus? - Finalment, a la pàgina 5 del PCAP s'indica que el nombre total d'hores del servei és de 1684,75 hores, però la suma de les hores de les activitats dona un total de 1688,75 hores. Ens poden confirmar quin és el total correcte? En principi aquesta diferència no afecta a l'import màxim del servei ja que aquest es calcula d'acord a les hores de cada activitat i al preu unitari màxim, però voldríem aclarir-ho per si hi ha algun desajust en el total d'alguna activitat. Restem a l'espera de la seva resposta. Moltes gràcies! 16/05/2022 11:00h
Donem resposta a les qüestions realitzades:

- Ens podrien indicar el nombre aproximat de participants per cada grup per tal d'ajustar les necessitats de material?
Això depén del taller;
Els tallers de gimnàstica i condicionaments físics i/o balls tenen més espai i per tant l'aforament és d'unes 25 persones per grup.
Els tallers de memòria: per 15 persones
Els tallers d' informàtica: per 14 persones
Els tallers de xarxes/mòbils: per grups reduïts de 6 persones (en torns de 5 setmanes per grup)
Els tallers d'anglés: per 12 persones
Els tallers de ioga: per 15-17 persones

- A la pàgina 5 del PCAP s'indica un preu unitari màxim diferent per les activitats de balls programades durant el curs (45¤) i durant l'estiu (40¤). És correcte?
Sí, es correcte

- A la pàgina 9 del PPT s'indiquen els horaris dels grups de ioga: el grup A de 9:30 a 11:00 h i el grup B d'11:15 a 12:30 h. És correcte que la durada de les sessions per un grup sigui de 1,5 hores i per l'altre de 1,25 hores?
La durada de les sessions serà d'1 hora i mitja.

- A la pàgina 6 del PPT s'exposa que: "En els tallers que siguin necessaris, les persones degudament autoritzades recolliran, del lloc on se l'indiqui, les claus dels espais municipals on es desenvolupin els tallers per a fer-se càrrec de l'obertura i correcte tancament dels equipaments, incloent els serveis de llum, alarma, audiovisuals i calefacció o aire condicionat. Una vegada finalitzat el taller retornarà les claus al lloc on s'han recollit." Sobre això, és tasca de la dinamitzadora de l'activitat fer la recollida i retorn de les claus? Per a quins equipaments es preveu la necessitat de recollir i retornar claus? Quin és el lloc de recollida i retorn de les claus?
Això serà funció de la persona dinamitzadora del taller, haurà de recollir les claus a l'Ajuntament i, en acabar la classe, les haurà de tornar. Això només es produeix en el taller de Balls que es fa els dimarts al Foment.

- Finalment, a la pàgina 5 del PCAP s'indica que el nombre total d'hores del servei és de 1684,75 hores, però la suma de les hores de les activitats dona un total de 1688,75 hores. Ens poden confirmar quin és el total correcte? En principi aquesta diferència no afecta a l'import màxim del servei ja que aquest es calcula d'acord a les hores de cada activitat i al preu unitari màxim, però voldríem aclarir-ho per si hi ha algun desajust en el total d'alguna activitat."
Nombre d'hores: 1684.75
Benvolgut/da, Ens agradaria resoldre els dos següents dubtes: 1. Si la programació d'activitats està tancada (a part, de les dues possibles activitats que podem oferir noves que comptarien a la part automàtica), a què es refereix en el 1.3 dels criteris subjectius "Es valorarà l'adequació dels tallers als col·lectius als que s'adrecen els tallers i les propostes creatives, d'inclusió social, de lluita contra l'aïllament i d'empoderament de la gent gran, així com metodologies i continguts que treballin l'envelliment actiu del cos i la ment."? 2. Durant el mes d'agost, es preveu algun tipus d'activitat? Gràcies 13/05/2022 11:05h
1. Respecte els grups en general, atesa l'edat, i sobretot respecte els grup de les persones de més edat és necessari que els tallers i els professors siguin prou plàstics per saber analitzar els grups que tenen i puguin adaptar les classes a la realitat del grup, per axò demanem professionals creatius per adaptar les seves dinàmiques a cada grup, que siguin assertius, amb capacitat d'escolta activa per treballar en cada taller la inclusió i cohesió del grup, per tal de generar sinergies i complicitat de grup i així treballar plenament la inclusió de totes les persones grans del grup.

Això s'ha de poder reflectir en la descripció dels tallers. Quines dinàmiques de grup faran servir, si faran grups de WhatsApp de companys, si celebraran aniversaris, si faran exàmens, sortides de grup, activitats de carrer...o símplement la classe.

2. No tenim previst fer classes al mes d'agost
Benvolgut/da, Des de la Fundació Pere Tarrés ens agradaría resoldre un dubte referent al concurs públic del servei de tallers per a gent gran: - Hi ha personal que s'hagi de subrogar? Moltes gràcies Salutacions 10/05/2022 14:45h
D'acord amb la clàusula 43 del PCAP i la informació falicitada per l'empresa contractista actual, en aquest procediment no hi ha personal a subrogar.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya