Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Codi d'expedient:
03-22

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, com a Criteri d'Adjudicació Avaluable Automàticament s¿estableix que "La persona o persones que impartiran la formació disposen de titulació professional superior o universitària, complementària a la Titulació Superior en PRL, relacionada amb l'àmbit de la Seguretat i Prevenció de Riscos Laborals: 5 punts". Podrieu si us plau especificar a què us referiu amb titulació complementària a la Titulació Superior en PRL? Podrieu posar alguns exemples de titulacions que es consideren complementàries a la Titulació Superior en PRL? Moltes gràcies 22/02/2022 14:56h
Es podrien considerar titulacioncs complementàries les següents: Màster en PRL, formació específica en treballs en alçada, risc elèctric, riscos amb maquinària forestal, entre d'altres.

Bon dia, Segons específicat en el punt B.3.1. del quadre de característiques, les hores lectives màximes de formació son 6 hores. Voldriem saber si les hores poden variar depenent de les necessitats de Barcelona ACTIVA o si sempre seran 6. En cas que poguin variar, saber també si s'ha de presentar proposta d'hores per cada col·lectiu o lloc de treball en la documentació referent a judici de valor. Gràcies per avançat, 16/02/2022 10:55h
El màxim d'hores per acció formativa són 6 hores, i a partir d'aquí en funció de l'encàrrec aquesta durada podria arribar a ser inferior a 6 hores, però no superior.

Respecte el 2on plantejament que fan, no aplica perquè no hem demanat explícitament al PPT que es presentin les diferents propostes en funció de les diferents durades de les accions formatives.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya