Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Dubtes i preguntes

Ďrgan de contractaciˇ:
Consell Comarcal del GironŔs
Codi d'expedient:
2022/9/1403

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Hemos tenido entonces una equivocacion, nos hemos basado en el anexo II pero no hemos adaptado a las 320 horas que nos indica aca, enviamos la oferta nuevamente o como podemos modificar?? 03/05/2022 14:10h
Bon dia,

Poden provar de tornar a presentar l'oferta, en tot cas, nomÚs es tindrÓ en compte l'˙ltima oferta presentada.
En aquest sentit, tal i com comentÓvem a la pregunta anterior, han fer la seva oferta d'acord amb l'Annex II del PCA. Les hores sˇn les marcades als PCA i PPT, i al propi Annex, sense que vostŔs ho puguin modificar, en cas que modifiquin el n˙mero d'hores la seva oferta no serÓ admessa.

Tanmateix, els recordem que tal i com consta al contracte, aquest contracte estÓ reservat al Centres Especials de Treball d'Iniciativa Social, de conformitat amb la Disposiciˇ Addicional Quarta en relaciˇ a la Disposiciˇ Final Catorzena de la LCSP i amb el RDL 1/2003, de 29 de novembre de 2013, pel qual s'aprova el Text Refˇs de la Llei General de dret de les persones amb discapacitat i de la seva inclusiˇ social..
Salutacions
Bon dia, ens agradaria entendre el motiu de la necessitat de cobrir 540h per la part de l'exercici 2022. DesprÚs de fer els cÓlculs pel perÝode de 1 de maig al 1 de novembre 2022 em surt un total d'hores de dissabtes (8h/dissabtes), i diumenges (4h/diumenges) de 312 hores. Si sumem la dels 5 festius compresos en el perÝode (4h/festius), afegim 20 hores per a cobrir festius. Sumades a les 312h donen un total de 332h pel perÝode de 1 de maig al 1 de novembre 2022. Considrem que hi ha hagut un error el qual pot afectar substancialment a la oferta, ja que el preu hora resultant de servei serÓ molt diferent al real. Moltes grÓcies per avanšat. 03/05/2022 13:32h
Benvolgut,

La seva oferta s'ha de basar d'acord amb l'annex II del Plec de clÓusules administratives.
Tal i com disposa el Plec de prescripcions tŔcniques:
"S'estima una realitzaciˇ 540 hores anuals per a l'exercici 2022 i 640 hores anuals per a cadascuna de les pr˛rrogues anuals.
No obstant aix˛ el contractista ˙nicament podrÓ facturar mensualment, les hores efectivament realitzades"
Els valors de la durada inicial del contracte responen a una estimaciˇ d'hores conjugada amb la durada compresa entre el maig i el novembre d'enguany.
Tanmateix, el Plec de prescripcions tŔcniques disposen que es tracta d'un cÓlcul d'hores estimat i que el calendari es fixarÓ amb una periodicitat mensual, i serÓ comunicat per el CCG al responsable del contracte.
AixÝ doncs, han de basar la seva oferta d'acord amb el quadre que consta a l'annex II, amb la quantitat d'hores determinades, sense possibilitat que puguin modificar aquestes hores, en cas contrari la seva oferta no serÓ admesa.

Salutacions


Bon dia Ens agradaria saber si el servei es nou o ja se estÓ prestant . Si ja se estÓ prestant si hi ha subrogaciˇ de personal Moltes grÓcies per la seva atenciˇ 22/04/2022 12:03h
Bona tarda,

Es tracta d'un servei nou, per tant no hi ha en l'actualitat subrogaciˇ de personal.

Moltes grÓcies,
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya