Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Viladecans Qualitat, S.L.
Codi d'expedient:
21.217

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Un interessat de la licitació del pàrquing de torrent Ballester ha demanat aclariments sobre l'obra civil que s'ha de fer al pàrquing. Exactament en que consisteix i que ha de fer exactament l'adjudicatari. 10/06/2022 10:16h
Bona tarda,

S'ha d'executar l'obra civil necessaria per al correcte funcionament de tots els equips, inclós el tall i demolició de paviment i la repavimentació posterior de les rases executades.

S'ha de tenir en compte que en l'entrada principal (Punt 2 i 3 del plànol Annex) els equips es desplaçaran més cap a la sortida respecte l'ubicació actual, per tal d'alliberar l'accés a la porta de l'escala de la sortida d'emergències.


Atentament,
Bon dia, En relació a la licitació per a la contractació de SUBMINISTRAMENT I MANTENIMENT D¿EQUIPS DE CONTROL D'ACCESSOS DE L'APARCAMENT DE TORRENT BALLESTER I DEL MANTENIMENT DELS EQUIPS DE CONTROL D'ACCESSOS DELS APARCAMENTS DE CONSTITUCIÓ I DE PONENT PER SPM VILADECANS QUALITAT, SL EXP. 21.217 i en concret pel LOT 1, els sol·licitem si seria possible obtenir plànol en dwg o en pdf i si hi ha alguna modificació o canvi de sentit respecte a la direcció actual. Salutacions, Montse Panadés 07/06/2022 14:39h
Bon dia,

- Els plànols els tenen annexos al final del PPTP, però els adjuntem en pdf.
- Hi haurà un canvi de sentit en la planta -1 de l'aparcament de Torrent Ballester (Carril Oest) invertint la sortida i l'entrada.

Gràcies.

Atentament,
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya