Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
GRAMEIMPULS, SA
Codi d'expedient:
2/2022

(*)Camps obligatoris

Enviar pregunta

 

Bon dia, Es poden aconseguir els mesuraments de les tres ofertes en format Excel o PRESTO. Moltes gràcies, 09/05/2022 09:59h
Bon dia,

Actualment, el sobre digital està tancat i no podem afegir nous documents.

No obstant això, informem a tots els licitadors que necessiten els pressupostos en format Excel enviïn un correu electrònic a l'adreça contractacio@grameimpuls.cat amb l'assumpte Excels OBRES D'INSTAL·LACIÓ I SUBMINISTRAMENT DE PLAQUES FOTOVOLTAIQUES exp.2.2022, i els farem arribar.

Salutacions cordials,
Bon dia, Ens agradaria si hi ha programada alguna visita a les instal·lacions i si aquesta es obligatòria per tal de poder participar a la licitació. Moltes gràcies. 03/05/2022 12:18h
Està pendent properament publicar el dia concret de la visita, que en tot cas serà anterior a la finalització del termini de presentació d'ofertes. No és obligatori assistir a la visita, per presentar-se a la licitació, no obstant es recomana per poder tenir una visió més nítida de l'objecte d'aquesta licitació.
Bon dia, Tenim una consulta referent a la licitació de GRAMEIMPULS, per les localitats de Bosc Llarg i Can Peixauet. Analitzant el Projecte Executiu dels dos indrets, hem pogut comprovar que la ràtio de CC/CA (que relaciona la generació solar en corrent continu i la producció de l'ondulador en corrent altern) és inferior a 1. Per tal d'aprofitar el rang de rendiment òptim de l'ondulador, és necessari que el quocient CC/CA sigui superior a 1, idòniament superior a 1,2. Això permet maximitzar la producció anual provinent dels panells. Ens agradaria saber si la licitació podria contemplar canvis tals com el replanteig de la potència nominal dels onduladors en aquests dos casos a la baixa, per tal de millorar el rendiment de la instal·lació. Moltes gràcies, Pau Lanzetta 03/05/2022 12:15h
En el nostre cas vam fer els estudis amb els inversors Huawei. L'inversor de 30 te 4 punts de seguiment que ens permet una millor optimització dels strings i ajustar la configuració al disseny proposat. El model inferior al de 30, és el de 20, que només disposa de 2 punts de seguiment i la diferència de preu entre un model i l'altre és inferior a 300¤. Per aquest motiu vam optar per considerar l'inversor de 30 tot i tenir una relació CC/CA inferior a 1.

Tot i això, no veiem inconvenient en què els licitadors proposin altres marques d'inversors amb una relació de potència que no superi el 20% CC/CA.

En tot cas, no és cert el que indica que pel fet d'utilitzar uns inversors de menys potència es maximitzarà la producció de la instal·lació. El que s'aconsegueix és baixar el cost de l'inversor mantenint la mateixa potència de plaques fotovoltaiques.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya