Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de la Garrotxa
Codi d'expedient:
X2021004505
1. El missatge central ha de ser el nou sistema de gestió de residus o pot ser més genètic de conscienciació? 2. Un dels objectius és difondre el nou model de gestió de residus. El podem saber/conèixer? 3. El que s'ha de presentar és el que diu al punt 5. PROPOSTA TÈCNICA? 4. El format d'entrega és en A4... horitzontal o vertical? Digital? Pes màxim? 5. Podem presentar més contingut a part com una maqueta animada del video o altres aplicacions gràfiques? 6. A on s'ha d'enviar la proposta? al teu correu? 07/01/2022 20:05h
1. Als plecs s'estableixen els objectius que volem aconseguir a la campanya, sobretot al briefing creatiu.

2. El nou model de gestió de residus, que ens aquests moments s'està desplegant, es va presentar ja fa un temps. Està explicat a la Memòria.

3. Si, exacte, això és el que s'ha de presentar.

4. Si, A4, horitzontal o vertical, com millor s'adapti a la vostra proposta. Format digital,. No hem establert una limitació concreta de pes. Com a tota la documentació que s'ha de presentar a l'administració pública, es prima el registre electrònic i ha de poder enviar-se per aquest sistema i tal com estableix el plec de prescripcions administratives.

5. Podeu presentar tot el que s'estableix al punt 5, a la proposta tècnica.

6. No! Us esteu presentant (si ho feu) a un procés de contractació pública, per tant, heu de revisar detalladament el plec de condicions administratives, perquè a part de la proposta se us demanarà tota una sèrie de de documentació administrativa. Heu de mirar-vos molt bé el plec de clàusules administratives, en especial l'apartat PRESENTACIÓ DE LES PROPOSICIONS, doncs heu de fer servir l'eina SOBRE DIGITAL.

Reviseu tota la documentació publicada, és molt important complir amb tot el que s'estableix als plecs
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya