Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Institut Català d'Oncologia (ICO)
Codi d'expedient:
CP-2022-08
Bon dia, 1) De que entitat son les patologíes estructurals que s'han de tenir en compte al projecte, i qual es l'abast?. No hem trobat una descripció al respecte. 2) Respecte a la estanqueïtat de façanes, es parla de que s'ha de garantir la estanqueitat i també de verificació de qualificació energètica de l'edifici. Com es l'abast del projecte en aquest sentit? Es tracta de projectar un canvi de tancaments només als sector de façanes compresos dins de l'àrea d'actuació indicada als plànols o es superior?. Al PTT indica "Elaborar la qualificació energètica de l'edifici i presentar la certificació d'eficiència energètica de projecte, tal com preveu el Real Decret 47/2007 de 19 de gener de certificació d'eficiència energètica dels edificis", el qual es pot interpretar que l'abast es a tot l'edifici, incloent una revisió de l'aïllament de façanes. 3) En relació a llicència ambiental, qual es l'abast del projecte?. Est tracta de introduïr les modificacions del projecte de l'area d'actuació en un projecte existent o s'ha de redactar un nou projecte, a la redacció del plec no ens va quedar clar: "Redacció del projecte d'activitats, bombers, per obtenir llicència ambiental, si s'escau". Gràcies 12/04/2022 09:41h
En relació amb la seva consulta:

1) Son actuacions menors, vinculades a suportació màquines en coberta i alguns tancaments de façana per entrada d'insectes.
2) Es tracta només en l'àmbit d'actuació.
3) Es tracta només en làmbit d'actuació.
Bon dia, hi ha limitació de temps dels projectes que cal aportar al sobre C? 05/04/2022 14:44h
En relació amb la seva consulta, en el criteri d'adjudicació 1.2. "Experiència de l'equip tècnic proposat" no existeix limitació temporal en els projectes.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya