Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Dubtes i preguntes

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Premià de Mar
Codi d'expedient:
Exp. C174-2021-7607
Al plec , marca un preu hora de 15,55 euros , aquest preu es amb iva inclòs? o exclòs? 2.-El percentatge d'IVA és un 21% per aquest servei segons la informació al plec ? Es correcte? 3.-En el plec parla d'altres costos...a quins costos es refereix? 4-. Ens podriu facilitar el llista de subrogació del personal adscrit al servei. 5.- Ens podríeu facilitar el % d'absentisme del personal del servei. 10/02/2022 08:55h
Al plec , marca un preu hora de 15,55 euros , aquest preu es amb iva inclòs? o exclòs? Iva exclòs

2.-El percentatge d'IVA és un 21% per aquest servei segons la informació al plec ? Es correcte? Si és correcte

3.-En el plec parla d'altres costos...a quins costos es refereix? costos que poden sorgir de la despesa de realitzar els informes que es demana, del material a comprar per part de l'empresa per portar a terme l'espai dels patis oberts (pilotes o material de joc...)

4-. Ens podriu facilitar el llista de subrogació del personal adscrit al servei. No hi ha personal a subrogar. Actualment no s'està portant a terme aquesta activitat.

5.- Ens podríeu facilitar el % d'absentisme del personal del servei. Actualment no és vinculant ja que no hi ha personal a subrogar. L'empresa és la que determina en funció del seu personal.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya