Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Encàrrecs


Hi ha 15 encàrrecs

1a Addenda a l'acord de concreció de l'encomana de gestió de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural a l'Institut Català del Sòl per a la gestió de l'execució de les obres de rehabilitació i consolidació del badalot i coberta del Portal de l'Assumpta del Monestir de Santes Creus, al terme municipal d'Aiguamúrcia.
Data de publicació: 12/04/22 09:30 h
Acord de concreció de l'encomana de gestió de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural a l'Institut Català del Sòl per a la gestió de l'execució de les obres de restauració del claustre gòtic del Monestir de Santes Creus, al temini municipal d'Aiguamúrcia.
Data de publicació: 09/03/22 14:30 h
1a addenda a l'acord de concreció de l'encomana de gestió de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural a l'Institut Català del SòL per a la gestió de l'execució de les obres de construcció de la coberta a la Vil·la romana dels Munts, fase I, al municipi d'Altafulla.
Data de publicació: 11/01/22 10:00 h
Acord de concreció de l'encomana de gestió de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural a l'Institut Català del Sòl per a la gestió de l'execució de les obres de restauració de la muralla de la ciutat Ibera d'Ullastret i les obres d'excavació arqueològica del fossar defensiu del Puig de Sant Andreu, al municipi d'Ullastret.
Data de publicació: 11/01/22 10:00 h
3a addenda a l'acord de concreció de l'encomana de gestió de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural a l'Institut Català del Sòl per a la gestió de l'execució de les obres de restauració de l'església de la Cartoixa d'Escaladei, al municipi de la Morera de Montsant.
Data de publicació: 09/12/21 14:00 h
1a addenda a l'acord de concreció de l'encomana de gestió de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural a l'Institut Català del Sòl per a la gestió de l'execució de les obres de rehabilitació a les cobertes del Museu d'Arqueologia de Catalunya, al municipi de Barcelona. Concreció de les actuacions a executar amb càrrec al pressupost de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural per a l'any 2021.
Data de publicació: 13/05/21 10:00 h
2a addenda a l'acord de concreció de l'encomana de gestió de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural a l'Institut Català del Sòl per a la gestió de l'execució de les obres de restauració de l'església de la Cartoixa d'Escaladei, al municipi de la Morera de Montsant.
Data de publicació: 29/04/21 10:00 h
1a addenda a l'acord de concreció de l'encomana de gestió de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural a l'Institut Català del Sòl per a la gestió de l'execució de les obres de restauració de l'església de la Cartoixa d'Escaladei, al municipi de la Morera de Montsant.
Data de publicació: 09/04/21 14:30 h
Acord de concreció de l'encomana de gestió de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural a l'Institut Català del Sòl per a la gestió de l'execució de les obres de rehabilitació a les cobertes del Museu d'Arqueologia de Catalunya, al municipi de Barcelona. Concreció de les actuacions a executar amb càrrec al pressupost de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural per a l'any 2020.
Data de publicació: 25/01/21 13:00 h
Acord de concreció de l'encomana de gestió de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural a l'Institut Català del Sòl per a la gestió de l'execució de les obres de construcció de la coberta a la Vil·la romana dels Munts, fase I, al municipi d'Altafulla
Data de publicació: 23/01/20 09:30 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya