Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 16 de juliol no es recuperin les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Encàrrecs


Hi ha 4 encàrrecs

Encárrec a un mitjá propi instrumental per a la prestació del servei de delegat de protecció de dades
Esmenat en data: 11/06/21 13:20 h
Encàrrec de mitjà propi per a la prestació del servei integral d'assessorament jurídic en matèria de contractació pública, mitjançant el servei agregat de contractacions administratives (SACAC) i de l'assessorament jurídic en els ambits civil, penal, mercantil, comptable i fiscal.
Esmenat en data: 04/12/19 11:50 h
Encàrrec a un mitjà propi instrumental per a la prestació del servei de delegat de protecció de dades.
Data de publicació: 10/07/19 15:00 h
Prestació d'anàlisis clíniques i d'altres proves diagnòstiques per part de LRC a BSA i derivació de peticions i calibratges de proves simples i especials. (BSA/LRC 1/18)
Esmenat en data: 03/01/19 10:35 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya