Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Encàrrecs


Hi ha 5 encàrrecs

Prorroga de l'encàrrec a La Farga Gestió d'Equipaments Municipals, SA, del servei de control de l'estacionament
Data de publicació: 29/01/21 12:35 h
Prorroga de l'encàrrec a La Farga Gestió d'Equipaments Municipals, SA, del servei de control de l'estacionament, serveis de retirada de vehicles de la via publica derivats de les actuacions emanades de la Guàrdia Urbana.
Data de publicació: 29/01/21 12:25 h
Encàrrec de gestió a La Farga Gestió d'Equipaments Municipals, SA per a la prestació de suport tècnic a l'equipament municipal Torre Barrina i noves tecnologies.
Data de publicació: 29/01/21 12:00 h
Encàrrec de gestió a La Farga, Gestió d'Equipaments Municipals, SA, per a la prestació de diferents serveis de comunicació per l'Ajuntament de l'Hospitalet
Data de publicació: 29/01/21 09:00 h
Encomana de gestió a la Farga, Gestió d'Equipaments SA pel que fa a la producció de diferents activitats, els serveis adicionals i l'ocupació de 3000m2, per tal d'habilitar un espai anomenat KALIU PARK.
Data de publicació: 13/12/18 11:50 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya