Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

EncÓrrecs


Hi ha 6 encÓrrecs

Conveni per a la formalitzaciˇ d'un nou encÓrrec a mitjÓ propi afavor de Serveis Urbans del Masnou, Empresa Municipal, SL per ala gestiˇ del servei p˙blic municipal d'estacionament regulat devehicles de l'Ajuntament del Masnou.
Data de publicaciˇ: 29/07/22 15:34 h
Addenda al conveni per a la formalitzaciˇ de l'encÓrrec a mitjÓ propi a favor de Serveis Urbans del Masnou, Empresa Municipal,SL per a la gestiˇ del servei p˙blic municipal d'estacionamentregulat de vehicles de l'Ajuntament del Masnou.
Data de publicaciˇ: 29/07/22 15:30 h
Conveni per a la formalitzacio de l'encÓrrec a mitja propi a favor de Serveis Urbans del Masnou, Empresa Municipal, SL per a la gestiˇ del servei p˙blic municipal d'estacionament regulat de vehicles de l'Ajuntament del Masnou.
Data de publicaciˇ: 29/07/22 14:20 h
Conveni per a la formalitzaciˇ de l'encÓrrec a mitjÓ propi a favor de SUMAR, Serveis P˙blics d'Acciˇ Social de Catalunya, S.L. per a la gestiˇ del Servei d'Atenciˇ DomiciliÓria de l'Ajuntament del Masnou.
Data de publicaciˇ: 22/07/22 13:00 h
Conveni per a la formalitzaciˇ de l'encÓrrec a mitjÓ propi a favor de SUMAR, Serveis P˙blics d'Acciˇ Social de Catalunya, S.L. per a la gestiˇ del Servei d'Informaciˇ i Atenciˇ a les Dones de l'Ajuntament del Masnou.
Data de publicaciˇ: 22/07/22 12:55 h
Conveni per a la formalitzaciˇ de l'encÓrrec a mitjÓ propi a favor de Serveis Urbans del Masnou, Empresa Municipal, SL per l'elaboraciˇ d'un pla operatiu de relleu i l'assessorament tŔcnic per al canvi de model de gestiˇ del servei d'abastament d'aigua potable del 'Ajuntament del Masnou.
Data de publicaciˇ: 22/07/22 10:00 h
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya