Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Expedient de contractació de subministrament de paper d'oficina

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Baix Camp
Codi d'expedient:
CC 1/2016
Sistema de racionalització:
Acord marc
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Procediment d'adjudicació:
Obert

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La Central de Contractació del Consell Comarcal del Baix Camp és un òrgan d'assistència als òrgans de contractació de les entitats locals de la Comarca del Baix Camp i dels seus ens dependents, així com de la resta d'ens que conformen el sector públic comarcal, que s'adhereixin lliurement a aquest sistema de contractació. Aquest servei té per finalitat donar compliment a la funció d'assistència i cooperació als municipis que assenyala l'article 28 del Decret Legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei d'Organització Comarcal.

En l'àmbit de les seves funcions es realitza una consulta prèvia al mercat que té com a finalitat la preparació del procediment de contractació per al "subministrament de paper d'oficina al Consell Comarcal del Baix Camp, als ajuntaments de la Comarca del Baix Camp i als ens locals vinculats i/o dependents d'aquests, adherits a la licitació.

El propòsit d'aquest anunci previ és:
1) Informar al mercat d'un possible futur procediment de licitació, per tal d'aconseguir la més àmplia participació de les parts interessades;
2) Conèixer les característiques tècniques i la qualitat dels béns proposats pel mercat;
3) Facilitar la participació en el procés de consulta al mercat i assegurar que el procediment de contractació és obert i transparent.

Aquest anunci previ és només una indicació d'una possible futura compra, no un compromís d'iniciar el procediment. El Valor estimat del contracte i les entitats participants en la licitació es concretaran en cas d'iniciar-se l'expedient.

Aquest anunci previ no forma part de cap procés de pre-qualificació o pre-selecció i les consultes no seran vinculants a efectes contractuals.

La consulta al mercat estarà oberta fins el dia 4 de març de 2016.

Dades de contacte: Consell Comarcal del Baix Camp, Dr. Ferran, 8 43202 Reus. 977 327 155. Departament:Central de Contractació.
Àmbit geogràfic:
Baix Camp
Subhasta electrònica:
No

Anunci previ

 
Codi CPV:
30197630
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya