Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de gestió d'altes al Registre central de persones assegurades (RCA) del Servei Català de la Salut

Òrgan de contractació:
Servei Català de la Salut (CatSalut)
Unitat de contractació:
Unitat de Contractacions de la Divisió de Recursos Físics
Codi d'expedient:
SCS-2020-x
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
S'ha afegit un pressupost indicatiu del servei
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
En el desenvolupament dels treballs preparatoris i en virtut del que disposa l'article 115 de la Llei 9/2017 de Contractes del Sector Públic, s'ha decidit realitzar una consulta preliminar al mercat per tal de conèixer els possibles Centres Especials de Treball interessats en participar en la propera licitació del servei de gestió d'altes al Registre central de persones assegurades (RCA) del Servei Català de la Salut.

D'acord amb la disposició addicional quarta de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, les administracions públiques territorials han de fixar mitjançant un acord el percentatge o la quantia dels contractes que es reserven al foment dels objectius socials mitjançant una reserva del dret de participar a determinades entitats definides a la pròpia disposició addicional quarta, per tal de fer de la contractació pública una veritable eina per assolir polítiques.

És en aquest sentit, i per tal de garantir la concurrència, que interessa conèixer si hi ha Centres Especials de Treball interessats en participar en la propera licitació del servei de gestió d'altes al Registre central de persones assegurades (RCA) del Servei Català de la Salut.

Per qualsevol dubte durant el període d'aquesta consulta, els interessats podran formular-lo a través de l'apartat de preguntes i respostes del tauler d'avisos d'aquest espai. Aquestes preguntes i respostes seran públiques i accessibles a través del tauler esmentat.
Pressupost indicatiu:
334.148,23 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
Informació d'interès:
En el document adjunt, trobareu tota la informació en relació al servei que es vol contractar. Les respostes a la consulta s'hauran de presentar abans de les 14.00 hores del dia 9 d'abril de 2021, mitjançant correu electrònic a l'adreça concursos@catsalut

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya