Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Pla de contractació de l'Ajuntament de Sabadell, any 2021

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sabadell
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'article 28.4 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE, de 26 de febrer de 2014, estableix que les entitats del sector públic, entre les que es troben les administracions locals, han de programar la seva activitat de contractació pública, que desenvoluparan en un exercici pressupostari o períodes pluriennals, i han de donar a conèixer el seu pla de contractació anticipadament. La publicació de la previsió de contractactació anual té com a objectiu impulsar la màxima transparència en la contractació pública i promoure la concurrència.
Mitjançant decret de l'Alcaldia núm. 554/2021, de data 29 de gener de 2021, es va aprovar el Pla de contractació de l'Ajuntament de Sabadell per a l'exercici 2021, que conté la relació de contractes subjectes a regulació harmonitzada que els diferents departaments municipals tenen previst tramitar durant l'any 2021. Aquesta previsió no implica l'obligació legal de dur a terme les licitacions incorporades, i l'òrgan de contractació pot decidir, per motius diversos, no procedir a la licitació d'un contracte, o variar l'import, termini, o qualsevol altra dada. Durant el mes de juny de 2021 es procedirà a revisar i actualitzar el pla de contractació, per garantir la seva adequació a les licitacions finalment convocades.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya