Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

23.11.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Consulta preliminar al mercat sobre la gestió i explotació del Centre de Formació Professional d'Automoció (CFPA)

Òrgan de contractació:
Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)
Codi d'expedient:
SOC-CPM1-2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Concessió de serveis
Procediment d'adjudicació:
Restringit
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objectiu de la consulta preliminar al mercat és recavar informació sobre com es podria gestionar i explotar el Centre de Formació Professional d'Automoció (CFPA) a la localitat de Martorell.

El CFPA és un edifici dotat de les instal·lacions i eines necessàries per a ser un centre de referència en el sector de l'automoció, la mobilitat i les seves indústries auxiliars.

El 9 d'abril de 2019, s'acorda mitjançant Acord de Govern que el CFPA sigui un centre integrat, on s'hi oferirà formació de títols i certificats professionals, formació continua certificada, ocupacional i de demanda per les empreses del sector. En compliment de l'esmentat Acord de Govern, la gestió del CFPA es portarà a terme a partir d'una licitació que garanteixi l'assoliment dels objectius esmentats.

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) és qui ha de portar a terme el procediment de licitació de la gestió integral del Centre posterior a aquesta consulta preliminar al mercat.

La finalitat d'aquesta consulta és la d'arribar a una definició concreta de la licitació de la gestió del Centre, de recavar informació per al seu disseny per tal que el CFPA sigui un centre integrat i amb un operador integral de la formació, així com d'informar als operadors econòmics que estiguin actius en el mercat.

La consulta preliminar al mercat es durà a terme de conformitat amb l'article 115 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Data prevista del procés de licitació:
01/03/21
Informació d'interès:
Els interessats en col·laborar en aquest procés de consulta disposen de la informació necessària per participar-hi (requisits, termini per presentar la sol·licitud, metodologia i modalitats de la participació...) als documents adjunts.

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya