Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Creació i implementació d'una plataforma digital per a la detecció, comunicació i intervenció en la població adolescent i adults joves que pateixen o tenen risc de patir un trastorn psicòtic.

Òrgan de contractació:
Parc Sanitari Sant Joan de Déu
Codi d'expedient:
SA51-006943
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Compra pública d'innovació:

Descripció de l'esmena:
Ampliació termini presentació ofertes fins al 30 de juny
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Es proposa generar un instrument capaç d'apropar els tractaments demostrats efectius a aquest segment de població i fidelitzar-lo, així com millorar i integrar els registres clínics i esdevenir un medi de comunicació eficaç entre pacients com a iguals, i entre professionals i pacients.

L'instrument haurà de combinar el format amigable i "gamificat" amb el rigor tècnic de les propostes de tractament, permetre la seva actualització periòdica i resultar de fàcil maneig i accessibilitat des de qualsevol plataforma digital.
Es pretén cercar una sinèrgia entre els coneixements tècnics respecte a les propostes de tractament basades en l'evidència i els coneixements tecnològics derivats de les TIC'S, per obtenir, en un format adaptat al segment de població a qui va dirigit, un instrument amb funcions preventives, informatives, terapèutiques i de comunicació.

Objectius generals del projecte
1. Detectar precoçment els possibles casos de psicosi incipient en població general:
2. Avaluar l'efectivitat de les noves TICs en el tractament de les persones amb Estat mental d'alt risc (EMAR) i un primer episodi psicòtic en:
3. Avaluar l'efectivitat de les noves TICs en el suport a les famílies:
4. Avaluar la satisfacció dels i les professionals amb les noves TIC pel tractament de persones amb EMARS o primers episodis psicòtics.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Informació d'interès:
El termini per a participar en la consulta finalitzarà a les 15 hores del dia 30 de juny de 2020.
Els interessats poden participar en la consulta omplint el qüestionari i fent la tramesa per correu electrònic a la direcció: cpi_pippep@pssjd.org

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya