Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Serveis de desplegament del Servei Integral d'Ocupació a Barcelona en el marc del Programa Operatiu FEDER Catalunya 2014-2020, Contractació Pública de la Innovació (CPI) de l'Estratègia RIS3CAT.

Òrgan de contractació:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Compra pública d'innovació:

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és l'assistència tècnica per al desenvolupament d'un nou model de relació que aprofundeixi en la coordinació i el treball conjunt en polítiques actives d'ocupació (orientació, formació, intermediació, etc.) per tal de posar en marxa un nou model integral de serveis d'ocupació a la ciutat de Barcelona, buscant formes d'intermediació més pròximes al territori per tal de millorar l'eficàcia de les intervencions en el mercat de treball de Barcelona. L'objectiu final d'aquest model és poder disposar d'una cartera de serveis integrada, adaptada a les característiques i a les necessitats de les persones, col·lectius, empreses i sectors productius de la ciutat. Així mateix, el nou model pretén desenvolupar mètodes i formes d'intervenció més pròximes a la realitat de la ciutat, i augmentar l'ús i eficiència dels equipaments, pressupostos i recursos destinats a les polítiques actives d'ocupació a Barcelona.

L'objecte indicat inclou els serveis i les actuacions necessàries per a la planificació, disseny, construcció, implantació, gestió del canvi i el suport de base del nou sistema incloent la definició de processos, circuits, model de governança, sistemes d'informació necessaris, així com requeriments tècnics i jurídics.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya