Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Central de contractació. Contractació del servei de prevenció de riscos laborals

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Baix Camp
Codi d'expedient:
CC 2/2018
Sistema de racionalització:
Acord marc
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La Central de Contractació del Consell Comarcal del Baix Camp té la finalitat de donar compliment a la funció d'assistència i cooperació als municipis que assenyala l'article 28 del Decret Legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei d'Organització Comarcal, però, a la vegada, i segons la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, pot actuar com a central de contractació prestadora de serveis per aquells ens del sector públic que ho sol·licitin.

En l'àmbit de les seves funcions, es duu a terme una consulta preliminar al mercat, que té com a finalitat la preparació del procediment de contractació per al servei de prevenció de riscos laborals per als ens locals i ens vinculats i/o dependents d'aquests, adherits a la licitació.

El propòsit d'aquesta consulta és el següent:
1) Informar al mercat d'un possible futur procediment de licitació, per tal d'aconseguir la més àmplia participació de les parts interessades;
2) Conèixer les característiques tècniques i la qualitat dels serveis proposats pel mercat;
3) Conèixer els costos directes i indirectes i altres eventuals despeses del servei a fi de poder elaborar el pressupost base de licitació;
4) Facilitar la participació en el procés de consulta al mercat i assegurar que el procediment de contractació és obert i transparent.

Aquest anunci previ és només una indicació d'una possible futura compra, no un compromís d'iniciar el procediment.
El Valor estimat del contracte i les entitats participants en la licitació es concretaran en cas d'iniciar-se l'expedient.
Aquest anunci previ no forma part de cap procés de pre-qualificació o pre-selecció i les consultes no seran vinculants a efectes contractuals.
La consulta al mercat estarà oberta fins el dia 13 de juliol de 2018.

Dades de contacte: Consell Comarcal del Baix Camp, Dr. Ferran, 8 43202 Reus. 977 327 155. Departament: Central de Contractació, central.compres@baixcamp.cat Tècnic: David Sánchez Blasco
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya