Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA GENERALITZADA EN APLICACIONS CORPORATIVES DE LA GENERALITAT ESTÀ AFECTANT LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE PUGUI ESTAR RESOLTA AL MÉS AVIAT POSSIBLE.

 

Central de contractació. Contractació del servei de manteniment d'ascensors

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Baix Camp
Codi d'expedient:
CC 1/2018
Sistema de racionalització:
Acord marc
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La Central de Contractació del Consell Comarcal del Baix Camp té la finalitat de donar compliment a la funció d'assistència i cooperació als municipis que assenyala l'article 28 del Decret Legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei d'Organització Comarcal, però, a la vegada, i segons la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, pot actuar com a central de contractació prestadora de serveis per aquells ens del sector públic que ho sol·licitin.

En l'àmbit de les seves funcions, es duu a terme una consulta preliminar al mercat, que té com a finalitat la preparació del procediment de contractació per al servei de manteniment d'ascensors per als ens locals i ens vinculats i/o dependents d'aquests, adherits a la licitació.

El propòsit d'aquesta consulta és el següent:
1) Informar al mercat d'un possible futur procediment de licitació, per tal d'aconseguir la més àmplia participació de les parts interessades;
2) Conèixer les característiques tècniques i la qualitat dels béns proposats pel mercat;
3) Conèixer els costos directes i indirectes i altres eventuals despeses del servei a fi de poder elaborar el pressupost base de licitació;
4) Facilitar la participació en el procés de consulta al mercat i assegurar que el procediment de contractació és obert i transparent.

Aquest anunci previ és només una indicació d'una possible futura compra, no un compromís d'iniciar el procediment.
El Valor estimat del contracte i les entitats participants en la licitació es concretaran en cas d'iniciar-se l'expedient.
Aquest anunci previ no forma part de cap procés de pre-qualificació o pre-selecció i les consultes no seran vinculants a efectes contractuals.
La consulta al mercat estarà oberta fins el dia 13 de juliol de 2018.

Dades de contacte: Consell Comarcal del Baix Camp, Dr. Ferran, 8 43202 Reus. 977 327 155. Departament: Central de Contractació, central.compres@baixcamp.cat Tècnic: David Sánchez Blasco
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya