Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Acord marc de lents intraoculars i material fungible oftalmològic

Òrgan de contractació:
Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya
Sistema de racionalització:
Acord marc
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Benvolguts,

Us comuniquem que, des del Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya s'està preparant la licitació de l'acord marc de lents intraoculars i material fungible oftalmològic. És per aquest motiu i a l'empara del que preveu l'article 115 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la que es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014, que es convoca la present consulta preliminar al mercat.

La present consulta preliminar al mercat, realitzada a l'empara del que preveu 115 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, té per objecte recavar informació sobre quins aspectes tècnics s'han tenir en compte alhora de tramitar la licitació així com de les condicions que el mercat està disposat a oferir i de les innovacions existents en aquest àmbit. L'objectiu de la present consulta és disposar de la informació necessària per a poder redactar els plecs que regiran la licitació.

En cas que, la vostra empresa estigui interessada en participar a la present consulta, podeu enviar un correu electrònic a sacac@consorci.org per tal de concretar data i hora per portar a terme la/les reunions corresponents. Les reunions es realitzaran a la seu del Consorci de Salut i d'Atenció Social de Catalunya, Avinguda Tibidabo, 21, 08022 - Barcelona

La data límit per confirmar l'interès en participar a la consulta preliminar al mercat és el dia 13 d'abril de 2018.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya