Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Serveis de gestió i inserció de publicitat institucional en els mitjans de comunicació que portin a terme l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Exp. PR-2018-054.

Òrgan de contractació:
Departament de la Presidència
Codi d'expedient:
PR-2018-054.
Sistema de racionalització:
Acord marc
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de publicitat
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'Acord marc té per objecte els serveis de gestió i inserció de publicitat institucional en els mitjans de comunicació que portin a terme l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant els seus departaments i els organismes i entitats que en depenen.
En funció de la naturalesa de l'actuació de comunicació, s'han establert els següents lots:
Lot 1- Multimèdia: serveis de gestió i inserció de publicitat institucional en les actuacions de comunicació que es difonguin en tots o en algun/s dels mitjans de comunicació següents: televisió, mitjà imprès, ràdio, exterior i internet, noves tecnologies i nous dispositius digitals i/o interactius, a excepció d'aquelles actuacions de comunicació vehiculades exclusivament a través o bé del mitjà imprès o bé del mitjà internet, que quedarien recollides als lots 2 i 3 respectivament.
Lot 2 - Mitjà imprès: serveis de gestió i inserció de publicitat institucional en les actuacions de comunicació vehiculades únicament a través del mitjà imprès, diaris, suplements de diaris i revistes.
Lot 3 - Mitjà internet: serveis de gestió i inserció de publicitat institucional en les actuacions de comunicació vehiculades únicament a través del mitjà Internet, noves tecnologies i nous dispositius digitals i/o interactius.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Data prevista del procés de licitació:
05/03/18
Informació d'interès:
El passat 28 de febrer de 2018 es va enviar al DOUE l'anunci de licitació. Un cop publicat en el DOUE, s'actualitzarà la informació i podreu obtenir la documentació en aquest mateix espai.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya