Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Convocatòria d'una consulta preliminar del mercat per a la licitació de la solució transversal per la gestió de reserves

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Es procedeix a la publicació de l'informe final d'anàlisi i conclusions relatiu a la consulta preeliminar de mercat
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Es pretén obtenir informació per poder licitar la implantació, integració, desplegament i servei de manteniment d'una solució transversal, preferentment en modalitat SaaS, per a la gestió de reserves per a qualsevol edifici d'ús administratiu de la Generalitat, entenent com a objecte reservable qualsevol recurs amb aquest propòsit: lloc de treball, espai de coworking, sala de reunions, plaça d'aparcament, vehicle, actiu informàtic, etc. Així doncs, la solució objecte d'aquesta consulta haurà de ser modular, flexible i ampliable d'acord amb les necessitats dels diferents Departaments i organismes client.

Aquesta iniciativa prové de la necessitat de racionalitzar i optimitzar l'ús dels espais dels edificis per tal d'adaptar-los a les noves modalitats d'ocupació dels espais on el personal treballador combina la presència al seu lloc habitual amb el treball en remot o teletreball. Així doncs, l'objectiu principal és proporcionar una solució a les reserves de lloc de treball no assignat.

En segon terme, i no menys important, la solució pretén facilitar la reserva d'espais orientats a la co-creació i treball en col·laboració per a persones usuàries que poden ser, o no, del mateix Departament, Organisme o edifici.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Informació d'interès:
Data d'entrega: 6 de desembre de 2021 (clàusula 4.2 del document de convocatòria). Els annexos i documentació addicional s'adreçaran a cpm.ctti@gencat.cat (també bústia per a formular dubtes) indicant CPM-2021-10.

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya