Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Consulta preliminar del mercat en relació a una aplicació informàtica per a la gestió del control intern de la Diputació de Girona i els seus ens dependents

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2021/8989
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
D'acord amb el decret i informe que s'adjunten en aquest anunci, es vol explorar l'adquisició d'una aplicació informàtica que funcioni independentment del gestor d'expedients amb la finalitat de gestionar el control intern a realitzar amb caràcter previ, ja sigui en la modalitat de funció interventora, en règim de fiscalització limitada prèvia de requisits bàsics, o control permanent no planificat i l'explotació dels seus resultats, obrint la porta a utilitzar tecnologies que permetin l'automatització de procediments, alliberant els equips d'intervenció de la realització de tasques, proves i comprovacions manuals i repetitives.
Per assolir aquest objectiu es creu necessari realitzar una consulta oberta al mercat prèvia al procés de licitació per a identificar les millors solucions informàtiques per a la gestió del control intern de la Diputació de Girona i les seves entitats dependents a càrrec de la Intervenció general.

Els objectius d'aquest consulta són:
1. Informar sobre el procés de licitació, per tal d'aconseguir la més àmplia participació de les parts interessades.
2. Conèixer les característiques tècniques i la qualitat de les possibles solucions proposades pel mercat.
3. Recollir informació sobre el pla del projecte: terminis, recursos i cost aproximat.
4. Permetre als interessats formular comentaris i suggeriments que puguin ser considerats per l'òrgan de contractació en la preparació de la licitació.
Subhasta electrònica:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Informació d'interès:
El procediment s'inicia el 29/01/2022 i s'allargarà fins el 18/02/2022. La presentació de consultes es farà a través de l'adreça electrònica: jturon@ddgi.cat.
Els tercers que podran participar són totes aquelles empreses que hi estiguin interessades.

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya