Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Servei de manteniment de vehicles que conformen la flota de vehicles municipals de l'Ajuntament de Sitges.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sitges
Codi d'expedient:
1403-000003-000417/2022
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació anunci DOUE
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de manteniment de vehicles, per preus unitaris i de manera successiva, consistent en les següents prestacions: manteniment bàsic, revisió ITV, i reparació de les averies dels vehicles que conformen la flota de vehicles municipals de l'Ajuntament de Sitges. Aquesta prestació es divideix en sis lots.
Pressupost de licitació:
281.700,00 € sense IVA 340.857,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Sitges
Termini de presentació d'ofertes:
25/05/22 14:30 h
Valor estimat del contracte:
413.160,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Una pròrroga d'1 any
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
6
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
6
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
6
DOUE:
Accés al DOUE - 15/04/22
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 40.00 - Criteri: Criteri qualitatiu
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a) Volum anual de negocis d'acord amb l¿article 87.1 a) de la LCSP proporcionalment als lots que es presenti el licitador.
El volum anual de negocis del licitador s'acreditarà mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari es troba inscrit en aquest registre, i en cas contrari pels dipositats en el registre oficial en el que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
b) Justificant existència pòlissa de responsabilitat civil, import mínim de cada risc: 40.000¤
a. Capital assegurat per sinistre: 40.000¤
b. Capital assegurat per víctima: 40.000¤
c. Altres estipulacions que ha de contenir la pòlissa: 40.000¤.
Mínim d'acreditació:
40.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
c) Relació del serveis executats d'acord amb l'article 90.1 a) de la LCSP, proporcionalment per cadascun dels lots.
Mitjà d'acreditació: Una relació dels principals serveis realitzats en els darrers tres anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent. Mes avall s'especifica el import anual que l'empresari haurà d'acreditar com a executat durant l'any de major execució del citat període, en serveis de igual o similar naturalesa què els que constitueixen l'objecte del contracte, prenent com a criteri de correspondència entre els serveis executats per l'empresari i els que constitueixen l'objecte del contracte la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte es trobes enquadrat en algun dels establerts en aquest reglament, i en cas contrari la igualtat entre els dos primers dígits dels respectius codis CPV. Els certificats de bona execució dels serveis inclosos en la relació el destinatari del qual va ser una entitat del servei públic podran ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l¿entitat contractant dels serveis.
Requisits mínims: El import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70 % del valor estimat del contracte, o de la seva anualitat mitjana si aquesta es inferior al valor estimat del contracte (Import: segons lot).
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
d) Titulacions acadèmiques necessàries.
L'adjudicatari dels lots 2, 3, 4, 5 i 6 ha de acreditar les especialitats de mecànica, electricitat, carrosseria i pintura i l'adjudicatari del lot 1 també ha d'acreditar la especialitat de motocicletes, aquestes acreditacions estan indicades en la placa distintiu del taller, aquestes especialitats s'acreditaran amb la titulació exigida per a cada especialitat o per el certificat d'aptitud equivalent, emès pel gremi de tallers, les titulacions que es poden presentar en funció de les especialitats són:

1.Totes les titulacions de nivell d'enginyer tècnic o superior sempre que es corresponguin amb les especialitats pròpies dels industrials (que són els únics que tenen reconegudes competències dins de les activitats de seguretat/ industrials) seran acceptades independentment de la branca.

2.Titulacions de formació professional:

-Tècnic superior en automoció (Grau Superior) (habilita per fer de responsable tècnic en totes les branques) = FPII mecànica i electricitat de l'automòbil, Mòduls professionals nivell 3 en automoció.
-Tècnic en electromecànica de vehicles (Grau Mitjà) malgrat no ser FPII habilita per fer de responsable tècnic de tallers d'automòbils (i motocicletes) en les branques de mecànica i electricitat.
-Tècnic en carrosseria de vehicles (Grau Mitjà) malgrat no ser FPII habilita per fer de responsable tècnic de tallers d'automòbils en les branques de carrosseria i pintura de l'automòbil.

3. Certificat d'aptitud com a responsable de taller emès per el gremi de tallers de Catalunya.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
- Per el lot 1 (motocicletes), taller amb elevador per a motocicletes.
- Per el lot 2 (vehicles fins a 3.500 kg de PMA), taller amb elevador per a vehicles de fins a 3.500 kg de PMA i fusall d'inspecció.
- Per el lot 3 (Camions), taller amb elevador per a camions de més de 3.500 kg i fusall d'inspecció.
- Per el lot 4 (Tractors), taller amb elevador per a vehicles de més de 3.500 kg.
- Per el lot 5 (maquinària especial), taller amb fusall d'inspecció.
- Per el lot 6 (moto aquàtica), taller amb elevador per a la moto aquàtica.

Per a totes els lots (1, 2, 3, 4 i 5) també serà obligatori de disposar de les màquines i eines necessàries per realitzar la pre-inspecció ITV.

L'Empresa adjudicatària haurà de disposar de les instal·lacions necessàries per realitzar el manteniment i la reparació dels vehicles dintre d'un radi de 30 km, prenent com a centre la nau del l'ajuntament de l'Av. Camí Pla, s/n, aquesta condició queda justificada per la millora de la qualitat ambiental que produeix la reducció d'emissions de CO2 al medi ambient que provoquen els desplaçaments dels vehicles i la lliure competència entre els diferents operadors propers a la zona d'actuació.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya