Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEI SOSTRE 360

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Maresme
Codi d'expedient:
CCM 130/2022
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte d'aquest contracte la prestació del servei d'atenció a joves que viuen una situació de vulnerabilitat al carrer o es troben sense llar, consistent en el suport socioeducatiu, manutenció i cobertura de necessitats habitacionals "PROJECTE SOSTRE 360", de conformitat amb l'establert al present plec de clàusules administratives particulars i al plec de prescripcions tècniques.
El "Projecte Sostre 360º" inclou dues prestacions:
- Atenció socioeducativa i acompanyament a joves sense llar d'entre 18 i 25 anys. Dins de l'acompanyament socioeducatiu i d'acord amb els objectius plantejats en el projecte s'haurà d'oferir una mínima formació encaminada a millorar les seves condicions d'accés al món laboral.
- Manutenció dels joves per cobrir les despeses habitacionals, d'alimentació, roba, transport, tràmits i qualsevol altra despesa necessària per atendre les persones.
Pressupost de licitació:
194.856,34 € sense IVA 194.856,34 € IVA inclòs (0,00%)
Termini d'execució:
01/06/22 - 31/12/22
Àmbit geogràfic:
Maresme
Termini de presentació d'ofertes:
29/04/22 23:59 h
Observacions:
Atès que es tracta d'una licitació amb tramitació anticipada, essent que el seu finançament prové del Contracte Programa amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, actualment pendent de formalització, i que per aquest motiu desconeixem si el finançament del contracte programa 2022-2025 per l'exercici 2022 permetrà fer l'atenció d'1 o 2 grups de joves (màxim 15 joves per grup), a la present licitació contemplen els dos escenaris, i els licitadors presentaran les seves ofertes diferenciant cadascuna de les dues opcions (1 o 2 grups de joves).
En el moment que el Consell Comarcal del Maresme disposi d'aquesta informació, realitzarà la corresponent publicació al perfil del contractant, a efectes d'informar als licitadors.
No obstant, en cas de no disposar el Consell Comarcal del Maresme d'aquesta informació a l'arribada del moment de presentació d'ofertes dels licitadors o, en cas de no haver tingut coneixement d'aquesta informació els licitadors amb caràcter previ a la presentació de les seves ofertes, aquests presentaran oferta per les dues tipologies de servei (amb 1 o 2 grups de joves) diferenciant en cada cas a quina tipologia va referida la seva oferta, i en el seu moment, es tindrà en consideració només la part de l'oferta relativa al tipus de servei que efectivament, en base al contracte programa referit, es pugui portar a terme. Els valors de pressupost base de licitació i valor estimat del contracte que es publiquen a la present pàgina resum, són els calculats per 2 grups. Als plecs apareixen degudament detallades les condicions a nivel de solvència, pressupost base de licitació i valor estimat del contracte per cadascun dels dossupòsits contemplats.
Valor estimat del contracte:
584.659,02 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte serà prorrogable de forma expressa, per dos períodes addicionals de 7 mesos cadascun, sense que la durada de la seva vigència, incloses les pròrrogues, pugui excedir de 21 mesos. En cas que l'òrgan de contractació acordi la pròrroga del contracte, aquesta serà obligatòria pel contractista, de conformitat amb el que estableix l'article 29.2 del LCSP, quan aquesta se li hagi comunicat amb una antelació mínima de 2 mesos a la seva finalització.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
85311000
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya