Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte mixt del servei de manteniment, reparació, rentat i subministrament de components i recanvis per als vehicles, maquinària, motocicletes i bicicletes de l'Ajuntament de Castelldefets (5 lots)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castelldefels
Unitat de contractació:
Compres
Codi d'expedient:
COL/2022000017
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és el servei de manteniment integral, rentat i subministrament de components i recanvis per als vehicles turismes, vehicles especials, camions, furgonetes, tot terrenys, quads, maquinària, motocicletes, ciclomotors, bicicletes, tricicles, etc. de l'Ajuntament de Castelldefels detallats en els annexos 1, 2, 3, 4 i 5 del plec de prescripcions tècniques diferenciats en 5 lots.
Pressupost de licitació:
76.960,48 € sense IVA 93.122,18 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Castelldefels
Termini de presentació d'ofertes:
26/04/22 23:59 h
Valor estimat del contracte:
207.793,30 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La o les pròrrogues seran per períodes anuals i fins a un màxim de 2 anys més. Aquest acord de pròrroga serà obligatori per l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb dos mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
5
Oferta integradora:
No
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 11.00 - Criteri: LOT 1: Percentatge de descompte del preu/horamàxim de la mà d¿obra IVA exclòs (% dedescompte).
Ponderació: 12.00 - Criteri: LOT 1: Percentatge de descompte del serveidesplaçament dels vehicles municipals a larevisió de l'ITV.
Ponderació: 7.00 - Criteri: LOT 1: Percentatge de descomptes en pneumàticssobre el preu establert pel taller per cadascundels fabricants.
Ponderació: 7.00 - Criteri: LOT 1: Percentatge de descompte respecte alspreus de venda (PVP) de les peces i recanvisinclosos en les reparacions.
Ponderació: 7.00 - Criteri: LOT 1: Percentatge de descompte sobre el preu devenda al públic (PVP) de les bateries incloses enles reparacions per a cada un dels fabricants.
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 1: Descomptes (% de descompte) ofertrespecte al preus d¿adquisició de components,peces de recanvi i accessoris per a realitzarpetites reparacions que no requereixin d¿unaespecialització i que són efectuades pelpersonal municipals.
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 1: Ampliació període de garantia vehiclesturismes.
Ponderació: 20.00 - Criteri: LOT 1: Disposició d¿un sistema informàtic ambportat web.
Ponderació: 16.00 - Criteri: LOT 1: Oferiment de serveis de grua gratuïts
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 2: Percentatge de descompte (descompte%)del preu/hora màxim unitari de la mà d¿obraIVA exclòs
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 2: Percentatge de descompte (descompte %)del preu màxim del servei de desplaçamentdels vehicles municipals a la revisió de l¿ITV.
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 2: Percentatge de descompte (descompte %)en PNEUMÀTICS sobre els preus establerts peltaller per cadascun dels fabricants
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 2: Percentatge de descomptes (descompte%) respecte als preus de venda al públic (PVP)de les PECES I RECANVIS inclosos en lesreparacions.
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 2: Percentatge de descompte (descompte%)sobre el preu de venda al públic (PVP) de lesBATERIES incloses en les reparacions per a cadaun dels fabricants.
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 2: Descomptes (% de descompte) ofertrespecte al preus màxims d¿adquisició isubministrament dels components, peces derecanvi i accessoris per a realitzar petitesreparacions que no requereixin d¿unaespecialització i que són efectuades pelpersonal munici
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 2: Ampliació període de garantia motocicletes
Ponderació: 20.00 - Criteri: LOT 2:Disposició d¿un sistema de gestióinformàtic amb portal web
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 2: Oferiment de serveis anuals de GRUA gratuïts
Ponderació: 30.00 - Criteri: LOT 3: Percentatge de descompte (descompte%)del preu del servei de REVISIÓ BÀSICA IPOSADA A PUNT màxim unitari de les bicicleteselèctriques i mecàniques IVA exclòs
Ponderació: 25.00 - Criteri: LOT 3: Percentatge de descompte (descompte%)del preu del servei de la REVISIÓ COMPLETAmàxim unitari de les bicicletes elèctriques imecàniques IVA exclòs.
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 3: Percentatge de descompte (descompte%)del preu del servei de CANVI DE MOTORMÉS LA MÀ D'OBRA en les bicicletes elèctriquesi mecàniques IVA exclòs.
Ponderació: 25.00 - Criteri: LOT 3: Descomptes (% de descompte) ofertrespecte al preus d¿adquisició de components,peces de recanvi i accessoris per a realitzarpetites reparacions que no requereixin d¿unaespecialització i que són efectuades pelpersonal municipal.
Ponderació: 10.00 - Criteri: LOT 3: Ampliació període de garantia.
Ponderació: 60.00 - Criteri: LOT 4: Percentatge de descompte (descompte %)del preu delservei de RENTAT BÀSIC màxim unitari per vehicle de la policialocal tipus turismes IVA exclòs.
Ponderació: 40.00 - Criteri: LOT 4: Percentatge de descompte (descompte %)del preu delservei de NETEJA SERVEI BÀSIC + DESINFECTA, OXIGENA AIRE IPURIFICA màxim unitari per cada vehicle de la Policia Localtipus turismes IVA exclòs.
Ponderació: 60.00 - Criteri: LOT 5: Percentatge de descompte (descompte %)del preu delservei de RENTAT BÀSIC màxim unitari per als vehiclesturismes IVA exclòs ( Fins a un màxim de 30 punts).
Ponderació: 40.00 - Criteri: LOT 5: Percentatge de descompte (descompte %)del preu delservei de NETEJA SERVEI BÀSIC + DESINFECTA, OXIGENA AIRE IPURIFICA màxim unitari per cada vehicle turisme IVA exclòs.
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior de 86.020,67 euros. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional
Observacions:
LOT 1
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior de 15.266,48 euros. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Observacions:
LOT 2
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior de 11.714,87 euros. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Observacions:
LOT 3
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior de 32.801,64 euros. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Observacions:
LOT 4
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior de 10.041,33 euros. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Observacions:
LOT 5
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de, com a màxim els tres últims anys, en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat. Concretament, s'haurà d'acreditar un import mínim anual de 40.142,98 euros que l'empresa ha d'haver executat durant l'any de major execució (dels darrers tres anys).
Observacions:
LOT 1
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Quan l'empresa licitadora sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica s'ha d'acreditar amb la indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, participants en el contracte, concretament: - Operari. S'exigirà una experiència mínima de 2 anys, en la prestació de serveis de reparació i manteniment de vehicles, en el sectors públic i/o privat que caldrà acreditar aquests 2 anys d'experiència amb l'aportació del currículum vitae i/o contractes de treball de les empresescontractants o qualsevol altre documentació acreditatiu.
Observacions:
LOT 1
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, participants en el contracte, concretament:- Operari. S'exigirà una experiència mínima de 2 anys, en la prestació de serveis de reparació i manteniment de vehicles, en el sectors públic i/o privat que caldrà acreditar aquests 2 anys d'experiència amb l'aportació del currículum vitae i/o contractes de treball de les empresescontractants o qualsevol altre documentació acreditatiu.
Observacions:
LOT 2 i LOT 3
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Declaració responsable signada electrònicament on s'indicarà de forma detallada la maquinària,
material i equip tècnic de què es disposarà per a l'execució dels treballs o prestacions. Concretament, equip mòbil de rentat integral dels vehicles, aspiradors, útils de secats i respallat, tipus de detergent per a rentat vehicles i número de persones que formaran part de l'equip indicant la categoria professional de cadascun d'ells.
Observacions:
LOT 4 i LOT 5
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
GRUP: Q SUBGRUP: 2 CATEGORIA: 1
Observacions:
Potestatiu als LOTS 1, 2 i 3

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya